Stadionkyrkan och Café Offside

På Café Offside i Stadionkyrkan finns servering från morgon till kväll. En särskild utställning om Waldenström. visas. I kyrkan är även en del seminarier och bland annat ungdomscafé med talkshow på kvällstid.

På bekvämt promenadavstånd (500 m) från konferensområdet ligger Stadionkyrkan som inrymmer en av Equmeniakyrkans församlingar i Malmö. Under konferensen erbjuds där bland annat enkel övernattning på golv i sovsal.  En del seminarier och kvällsprogram kommer att arrangeras i kyrksalen liksom Evangelisternas kväll på onsdagen. Sen kvällstid, kl. 22 blir det talkshow för ungdomar i caféet.

Under hela kyrkokonferensen kommer kyrkans servering att vara öppen och på morgonen erbjuda frukost till de boende samt fika med såväl kaffebröd som lite matigare tilltugg övriga tider. Det kan ge en möjlighet att för en stund vila från vimlet. I anslutning till seminarier och kvällsprogram finns självfallet också fika att köpa. Välkommen till Café Offside!

Kyrkans lokaler innehåller också en utställning om PP Waldenström. Rune W Dahléns ”nyöversättning” av Waldenströms bok Brukspatron Adamsson kommer att säljas till förmån för pastorsutbildning i Kina.

På söndagen predikar Olle Alkholm i Stadionkyrkans förmiddagsgudstjänst kl. 11.