Bön- och offerdag

”…och som Jesus sa:
Ju fler kockar desto sämre soppa.”

Ja, utbildning är viktigt.

Med en bra utbildning blir det lättare att skilja på ett ordspråk och vad som faktiskt står i Bibeln. För att inte tala om det som också är viktigt: Att kunna förmedla Guds ord, förstå omvärlden, fatta rätt beslut i svåra situationer och möta människor med olika bakgrund och i olika livssituationer.

Vi behöver investera i framtiden genom att se till att våra blivande pastorer och diakoner får den utbildning som de själva och församlingarna behöver. För med kunskap i bagaget blir det lättare att göra ett bra jobb.

Var med och utbilda nya pastorer och diakoner

I början av mars är det bön- och offerdag för pastors- och diakonutbildningarna. En del av utbildningarna finansieras av statliga bidrag, men inte allt. Predikoövningar, terapeutsamtal, röst- och talteknik och andlig vägledning är bara möjligt om vi hjälps åt att finansiera den.

Ge framtida pastorer och diakoner chansen att bli sitt bästa jag och växa i Jesu efterföljd.  Var med och utbilda nästa generation medarbetare!

Din gåva & förbön betyder mycket

Söndagen den 14:e mars är det Equmeniakyrkans bön- och offerdag för vår pastors- och diakonutbildning. Du kan ge din gåva via församlingen.
Bankgiro: 586-9854
Swich: 123 544 48 72
Märk betalningen ”POD”.
Vi kommer också att uppmärksamma detta i det gudstjänst som kommer nu på söndag.