Ungdomsledare 100% Equmeniakyrkan Storsjöstrand

Publicerat 

Equmeniakyrkan Storsjöstrand finns i Vårgårda kommun i Västergötland. Vi finns mitt i en levande och vacker landsbygd mellan Vårgårda och Alingsås. Equmeniakyrkan Storsjöstrands vision är att vi vill vara en församling som hjälper människor att:

Församlingen består idag av ca 240 medlemmar och det finns ett rikt barn- och ungdomsarbete. Vi är en alla åldrars kyrka. Församlingen bedriver församlingsgrundande arbete i Borås. Våra nuvarande ungdomsledare kommer efter sommaren att avsluta sina anställningar och vi söker nu efterträdare på 100 %.

Vi söker dig som vill:

  • vara med och forma ungdomar till Jesu lärjungar
  • vara en ledare för och med våra frivilliga ledare
  • undervisa, förkunna och inspirera ungdomar

Vi tänker att prioritet för tjänsten är att arbeta med ungdomar i åldern 12-25 år, du är spindeln i nätet, du gillar att hänga med ungdomar och vara en förebild i tro och liv för dem. Du är initiativrik och planerar gärna ungdomsmöten, bönegrupper och andra events som för visionen framåt. Du utmanar gärna ungdomar att ta nya steg i livet tillsammans med Jesus. Du tycker evangelisation är viktigt.

Du får i tjänsten också möjlighet att samarbeta med många andra ungdomsledare i vår kommun. I Vårgårda med grannkommuner finns ca 10 st ungdomsledare som regelbundet möts. Vi planerar och genomför varje år tillsammans flertalet större arrangemang och läger, t ex tonårslägret EXPLORE vecka 26 varje år, Branäslägret vid nyår, tonårsbibelskola på hösten med mera.

I tjänsten samarbetar du med församlingens pastorer och handleds av dem. Du samarbetar och finns med i Ungdomsrådet i Equmenia Storsjöstrand.

Tjänsten är på 100 %. Det finns också möjlighet att två personer söker och delar 50/50. Tillträde 1 september 2019 eller efter överenskommelse. Ansökan senast 20 april. Du ansöker genom att skriva ett personligt brev, där du beskriver vem du är och varför du vill ha jobbet. Mejla brevet till gustaf@storsjostrand.com, Välkommen med din ansökan och Gud välsigne Dig!

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta

Gustaf Danielsson, pastor                                   070-258 57 54                             gustaf@storsjostrand.com

Fredrik Davidsson, ordförande                           072-226 40 40                             fredrik@davidssonsbygg.se