Covid-19

Sidan uppdaterad onsdag 1 sept 2021.

Så här hanterar vi Covid-19 i Equmeniakyrkan Vårgårda:

  • För Vårgårdas bästa! Så vill vi tänka med allt som innebär att vara församling. Därför tar vi risken kring smittspridning fortfarande på stort allvar samtidigt som vi med öppna armar tar emot möjligheterna att mötas fysiskt. Därför firar vi på söndagar nu gudstjänst med en del restriktioner, det gör att vi nu kan ta emot 95 personer som sitter på bestämda platser. Du kan också webradio eller vår YouTubekanal. Håll dig uppdaterad via hemsida och sociala medier för eventuell ändring i upplägget. Vill du följa den via webradio gör du det genom att scanna QR-koden du hittar här, vill du använda YouTube så klickar du här.

Här under du info om hur coronasituationen just nu påverkar de olika verksamheterna i kyrkan. Sedan våren 2021 är inomhusaktiviteter för barn födda 2005 och senare tillåtna igen. Detta har öppnat möjligheter för församlingens barn- och ungdomsverksamhet, och i princip alla grupper är igång nu men de flesta träffas utomhus. Självklart stämmer vi även av läget med smittspridningens status i vår kommun, och vi för samtal med Vårgårda kommun om lämplighet och upplägg.

Allt barn- och ungdomsarbete drar igång igen efter sommaren och det lättaste sättet att följa när och hur grupperna startar igen är via Equmenia Vårgårdas instagramkonto @equmeniavargarda.

Equmeniakyrkan och Equmenia följer aktivt utvecklingen gällande coronaviruset. Deras senaste uppgifter och rekommendationer finner ni här:

https://equmeniakyrkan.se/aktuellt/aktuell-information-med-anledning-av-coronaviruset/