Covid-19

Så här hanterar vi Covid-19 i Equmeniakyrkan Vårgårda:

  • Från och med mars 2020 så har inte fler än 50 personer fått samlas till gudstjänst, och från mars – mitten på september hade vi stängt våra gudstjänster för deltagare och sände dem via nätet. Från och med 20 sept har vi öppnat kyrkan igen för gudstjänstbesökare, dock max 50 personer. Blir det fullt är man välkommen att följa gudstjänsten via skärm i en annan lokal i kyrkan, och vi har även öppnat Söndax för alla barn. Då vi har separata ingångar till alla lokaler och avgränsat så man inte kan ta sig mellan lokalerna har kommunen sagt att vi får göra på detta sättet. Vill man fortsätta fira gudstjänst hemifrån så gör man det via webradio eller vår YouTubekanal. Vill du följa den via webradio gör du det genom att scanna QR-koden du hittar här, vill du använda YouTube så klickar du här.
  • RPGs samlingar är utomhus så länge vädret tillåter, tisdagar är boule vid Vårgården kl 10 och på torsdagar är det fika utanför kyrkan kl 10.
  • Symötena på måndagar är inställda.
  • Equmenias arbete för barn och unga rullar på ganska som vanligt, men självklart anpassas en del bestämmelserna. Det bästa sättet är att följa våra sociala medier för att få mer information i frågan.

Equmeniakyrkan och Equmenia följer aktivt utvecklingen gällande coronaviruset. Deras senaste uppgifter och rekommendationer finner ni här: