Covid-19

Sidan uppdaterad tisdag 11 feb 2022.

Så här hanterar vi Covid-19 i Equmeniakyrkan Vårgårda:

  • För Vårgårdas bästa! Så vill vi tänka med allt som innebär att vara församling. Nu när alla restriktioner i samhället är borttagna så har det öppnat för oss att vara församling ”som vanligt” igen, något vi är väldigt glada och tacksamma över! Från och med söndag 13 feb har vi inga begränsningar i antalet deltagare på gudstjänster eller andra samlingar. Söndax för alla barn under gudstjänsttid har öppnat igen, och vi bjuder in till kyrkfika igen efter gudstjänster!
  • Vill du delta i gudstjänsten hemifrån kan du göra det via webradio eller vår YouTubekanal. Vill du följa den via webradio gör du det genom att scanna QR-koden du hittar här, vill du använda YouTube så klickar du här. Håll dig uppdaterad via hemsida och sociala medier för eventuell ändring i upplägget.
  • Det finns fortfarande en del samlingar som inte arrangeras just nu, och för att hålla koll på detta ber vi dig att hålla dig uppdaterad via kalender på vår hemsida, eller via våra sociala medier.

Våra barn- och ungdomsgrupper håller igen som vanligt igen även om vi ber att alla med symtom stanna hemma, och vi gör anpassningar för att minska och förhindra eventuell smittspridning. Självklart stämmer vi även av läget med smittspridningens status i vår kommun, och vi för samtal med Vårgårda kommun om lämplighet och upplägg. Följ uppdateringar och annan information om vårt barn- och ungdomsarbete på Equmenia Vårgårdas instagramkonto @equmeniavargarda.

Equmeniakyrkan och Equmenia följer aktivt utvecklingen gällande coronaviruset. Deras senaste uppgifter och rekommendationer finner ni här:

https://equmeniakyrkan.se/aktuellt/aktuell-information-med-anledning-av-coronaviruset/