Covid-19

Sidan uppdaterad tisdag 11 jan 2022.

Så här hanterar vi Covid-19 i Equmeniakyrkan Vårgårda:

  • För Vårgårdas bästa! Så vill vi tänka med allt som innebär att vara församling. Därför tar vi risken kring smittspridning fortfarande på stort allvar samtidigt som vi med öppna armar tar emot möjligheterna att mötas fysiskt. Sedan de nya restriktionerna som presenterades den 10 januari så kan vi nu max släppa in 50 personer i kyrksalen på gudstjänsten då vi väljer att inte använda oss av vaccinationsbevis. Man behöver sitta ner hela tiden under gudstjänsten, det gör att vi inte nu kan bjuda in till nattvard eller våra böneplatser.
  • Vill du delta i gudstjänsten hemifrån kan du göra det via webradio eller vår YouTubekanal. Vill du följa den via webradio gör du det genom att scanna QR-koden du hittar här, vill du använda YouTube så klickar du här. Håll dig uppdaterad via hemsida och sociala medier för eventuell ändring i upplägget.

Våra barn- och ungdomsgrupper försöker hålla igång ”som vanligt” igen även om vi självklart ser till att inte samlas i för stora grupper, ber att alla med symtom stanna hemma, och vi gör anpassningar för att minska och förhindra eventuell smittspridning. Självklart stämmer vi även av läget med smittspridningens status i vår kommun, och vi för samtal med Vårgårda kommun om lämplighet och upplägg. Följ uppdateringar och annan information om vårt barn- och ungdomsarbete på Equmenia Vårgårdas instagramkonto @equmeniavargarda.

Equmeniakyrkan och Equmenia följer aktivt utvecklingen gällande coronaviruset. Deras senaste uppgifter och rekommendationer finner ni här:

https://equmeniakyrkan.se/aktuellt/aktuell-information-med-anledning-av-coronaviruset/