Bönekursen

Tillsammans med Equmeniakyrkorna TRE och Lagmansholm bjuder vi in dig att delta i Bönekursen! Bönekursen är ett koncept som är grundat av Alpha som även ligger bakom de populära Alphakurserna. I bönekursen får man redskap att växa i sin tro och i sitt böneliv på ett enkelt och konkret sätt. Man...

Gudstjänst

Välkommen på gudstjänst i Equmeniakyrkan Vårgårda! Helena Gatås leder sång och musik Vill du delta i gudstjänsten hemifrån gör du det via equmeniakyrkan.se/vargarda/online. Välkommen!

Julmarknad och jullunch

Välkommen till Equmenia och Equmeniakyrkans julmarknad 2022! Äntligen är det dags för julmarknad igen med härlig stämning, julkänsla, gott fika, och bra vinster! 8.00 Julgransförsäljning öppnar 10.00 Julmarknaden startar 12.00 Lottdragning och andakt 13.00 Jullunch För att delta i jullunchen behöver du anmäla dig till info@equmeniakyrkanvargarda.se eller ringa 0322 620141 på onsdagar mellan 10.30-12.00 Välkommen!

Gudstjänst

Välkommen på gudstjänst i Equmeniakyrkan Vårgårda! Vill du delta i gudstjänsten hemifrån gör du det via equmeniakyrkan.se/vargarda/online. Välkommen!

Konsert med Herrljunga manskör

Välkommen på julkonsert med Herrljunga manskör! Lyssna på stämningsfull julmusik och var med och ge en gåva till Equmeniakyrkan Vårgårdas arbete för socialt utsatta så matkassar kan delas ut vid jul. Välkommen!

Gudstjänst

Välkommen på gudstjänst i Equmeniakyrkan Vårgårda! Vill du delta i gudstjänsten hemifrån gör du det via equmeniakyrkan.se/vargarda/online. Välkommen!

Julaftonsandakt

Välkommen på julaftonsandakt i Equmeniakyrkan Vårgårda! Vill du delta i gudstjänsten hemifrån gör du det via equmeniakyrkan.se/vargarda/online. Välkommen!

Julotta

Välkommen på julotta i Equmeniakyrkan Vårgårda! Vill du delta i gudstjänsten hemifrån gör du det via equmeniakyrkan.se/vargarda/online. Välkommen!

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!