Sommarkvällsgudstjänst

Välkommen på kvällsgudstjänst i Equmeniakyrkan Vårgårda! Temat för dagens gudstjänst är "En sommar med kyrkoåret - Att ha andlig klarsyn" Det blir predikan av Peter Baric och Eh Hser Nay Theimya mfl leder musiken. Välkommen!

Sommarkvällsgudstjänst

Välkommen på kvällsgudstjänst i Equmeniakyrkan Vårgårda! Temat för dagens gudstjänst är "En sommar med kyrkoåret - Att vara en god förvaltare" Det blir predikan av Marita Segerlind. Välkommen!

Sommarkvällsgudstjänst med nattvard

Välkommen på kvällsgudstjänst i Equmeniakyrkan Vårgårda! Temat för dagens gudstjänst är "En sommar med kyrkoåret - Att ta emot nådens gåvor" Det blir predikan av Bertil Hedlund och Albin Lundin leder musiken. Vi firar också nattvard tillsammans. Välkommen!

Gudstjänst

Välkommen på gudstjänst i Equmeniakyrkan Vårgårda! Temat för dagens gudstjänst är "En sommar med kyrkoåret - Att vara fri i Kristus" Det blir predikan av John Eidering Välkommen!

Konfirmationsgudsjänst

Välkommen på konfirmationsgudstjänst i Equmeniakyrkan Vårgårda! En gudstjänst där konfirmanderna och deras ledare ansvarar för innehållet. Välkommen!

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!