Bibelstudium med Sara Spencer

Equmeniakyrkan Eggvena Köparegården 3, Herrljunga

Välkommen att lyssna på ett bibelstudium av Sara Spencer på temat "Gud leder sitt folk" under vår helg vi kallar Led oss vidare. Det blir även kaffe och smörgås innan bibelstudiet. Vi möts i Equmeniakyrkan Eggvena. Välkommen!

Seminarium för alla ledare

Equmeniakyrkan Eggvena Köparegården 3, Herrljunga

Välkommen alla ni som är ledare i våra församlingar till att lyssna på ett bibelstudium av Peter Lindroos på temat "Hur man leder barn och unga till tro" under vår helg vi kallar Led oss vidare. Det blir även kaffe och smörgås innan bibelstudiet. Vi möts i Equmeniakyrkan Eggvena. Välkommen!

Barnmöte med Kompisbolaget

Equmeniakyrkan Vårgårda Kyrkogatan 7, Vårgårda

Alla barn, varmt välkommen på barnmöte med Kompisbolaget, dvs Linda och Jojjo Ulmå från Alingsås! Det blir fullt drag med sånger, berättelser och annat roligt som passar barnen och där Jesus står i centrum. Barnmötet är i Cafeteket i bottenvåningen på kyrkan samtidigt som det är gudstjänst i kyrksalen. Välkommen!

Kvällsgudstjänst

Välkommen på gudstjänst i Equmeniakyrkan Vårgårda! Vi firar gudstjänst tillsammans med Equmeniakyrkan TRE & Lagmansholm, temat för dagens gudstjänst är "Led oss vidare" John Eidering predikar, Michael Jeff Johnson med band leder musiken. Vill du delta i gudstjänsten hemifrån gör du det via equmeniakyrkan.se/vargarda/online. Välkommen!

Gemensam kvällsmat för alla!

Equmeniakyrkan Vårgårda Kyrkogatan 7, Vårgårda

Under vår helg "Led oss vidare" är gemenskapen viktig, därför bjuder vi in alla till kvällsmat efter gudstjänst och barnmöte! Anmäl dig genom att klicka på denna länken, eller skicka ett mail till info@equmeniakyrkanvargarda.se eller ring 0322-620141 på onsdagar kl 9.30-12. Välkommen med!

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!