Publicerat 

Enskilda samtal

Under Vinterkonferensen erbjuds alla som önskar enskilda samtal med en legitimerad terapeut.
Boka in ditt samtal på plats. Det sitter listor på de dörren till samtalsrummen. Sätt ett kryss i rutan för den tid du valt.
Samtalen är ca 45 minuter. Har du fler frågor, kontakta konferensbyrån.

Våra samtalsterapeuter denna gång är:

Gunilla Sigfridsson

Gunilla Sigfridsson, arbetar med samtalsterapi, handledning och själavård i Aneby, Småland. Treårig utbildning på KRIS i Göteborg. Vidareutbildning i kognitiv beteendeterapi och psykosocial handledning. Har tidigare arbetat inom behandlingshem, socialtjänst och har erfarenhet av tingsrätt som ideell vittnesstödjare. Arbetar nu som samtalsterapeut på vårdcentral. Övrig tid delas på handledaruppdrag samt samtalsterapi/själavård på privat mottagning för enskilda, par och familjer.

Roland Frick

Roland Frick, arbetar med handledning och samtalsterapi med utgångspunkt från Vetlanda, Småland. Pastor i Equmeniakyrkan. Vidareutbildning i själavård och psykosocial handledning inom St Lukasstiftelsen och Ersta Sköndahl högskola. Har tidigare arbetat som församlingspastor i Missionskyrkan, Vetlanda. Arbetar nu som samtalsterapeut på vårdcentral samt med handledning i grupp- och enskilt till anställda inom främst församlingar och social sektor, vård- och omsorg inom olika kommuner samt privat mottagning för enskilda och par.

Larsåke W Persson

Larsåke W Persson är pastor i Svenska Baptistsamfundet sedan 1969 och S:t Lukasterapeut sedan 1987. Han har varit lärare i själavård vid Betelseminariet, Teologiska Högskolan och S:t Lukas själavårdsinstitut. Larsåke har under många år varit engagerad i personalvården i SB och EFK.