Publicerat 

Vinterkonferensen 2019

vinterkonferensen 2019

Medarbetarkonferens i Göteborg 7–10 januari

Equmeniakyrkan bjuder tillsammans med EqMed och Equmenia in till Vinterkonferensen 7-10 januari 2019.

Du som är pastor, diakon, ungdomsledare, musiker, administratör eller har en annan tjänst i församling eller kyrka är varmt välkommen till denna medarbetarkonferens i januari.

Likt förra gången så samlas vi på Clarion Post i Göteborg under några härliga dagar då vi får möjlighet att umgås med kollegor, gå på bibelstudier, seminarier och gudstjänster tillsammans. Vi kommer också ha en roligt och glädjefylld festkväll! Vi i arbetsgruppen strävar efter att du lämnar konferensen med nytt hopp, ny energi och nya idéer men också att du ska känna ro i hjärta och själ.

Årets tema är Till jordens yttersta gräns. Det kommer finnas en stor bredd bland talare och seminarier så att du hittar något som passar just dig. Bland många andra kommer vi att få lyssna till Najla och Joseph Kassab som är pastorer och ledare i vår samarbetskyrka i Libanon/Syrien.

Vi ses!

Praktisk information

Planeringsgruppen för Vinterkonferensen 2019 består av Klas Johansson, Inga-Lill Dahlgren Nyberg, Johan Einarsson, Rebecka Hellqvist, Helena Wiberg, Anders Karlsson (Bilda). (Louise Svennberg kommer vikariera för Helena från september 2018.)

Presentation Henrik Ekengren Oscarsson

Här kan du ladda ned presentationen som Henrik Ekengren Oscarsson visade vid sitt seminarium. Ladda ned presentationen här.Läs mer

Presentation Najla Kassab

Här hittar du presentationen Najla Kassab visade i sin föreläsning på Vinterkonferensen 2019.Läs mer

Meditationsorientering

Meditationsorientering till jordens yttersta gräns i Göteborgs trädgårdsförening.Läs mer