Vi söker ungdomsledare!

Publicerat 

Uppdatering 20 april – Det är klart med ungdomsledare! Hanna Henström från Loo kommer att börja tjänsten i början av augusti 2018. Varmt välkommen!

Vrigstad Missionskyrka söker en ungdomsledare på 75% med start under vårterminen 2018.

Vem söker vi?

Du som är positiv, engagerad, har en förmåga att skapa kontakter samt känner dig som en naturlig ledare; allt för att leda och inspirera ungdomar till att finna och följa Jesus!

Vi ser gärna att du har någon form av lämplig utbildning och/eller relevant erfarenhet från ungdomsarbete i någon kyrka, men för oss är det viktigare vem du är som person än vilka formella meriter du har. Vi vill även ta vara på dina gåvor och intressen, så tycker du om sång, scout, idrott eller något annat spännande är det meriterande men inget krav.

Vilka är vi?

Metropolen Vrigstad ligger centralt i Småland mellan Jönköping och Växjö där vägarna möts. Med bland annat två pizzerior, blomsterhandel, älgsafari och en superfin Erikshjälpen Second Hand är Vrigge the place to be.

Vrigstad Missionskyrka är välkänd i samhället med ett aktiv barn- och ungdomsarbete med barnkör, söndagsskola, scout, ungdomssamlingar, cellgrupper, konfirmation och läger. Vi har ett gott samarbete med ortens andra församlingar och ungdomsledare.

Vad kommer du göra?

Dina huvudsaklig uppgift är att ha god kontakt med ungdomar och att visa på ett liv tillsammans med Jesus. Detta sker genom både personliga relationer och verksamheter som konfirmation, cellgrupper, ungdomssamlingar och läger.

Låter det intressant?

Kul! Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar vem du är och varför just du ska jobba hos oss till jakob493@hotmail.com. Men vänta inte för länge, vi läser och gör intervjuer löpande.

Undrar du mer om tjänsten, kontakta Equmenia Vrigstads ordförande Jakob Sverlander 0704–854 543 eller pastor Lasse Andersson 0735–323 073.