Göm mig i dina vingars skugga

Observera

Denna text publicerades första gången den 29 september, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Konsert med Erik Tilling och Joel Börjesson,

Equmeniakyrkan Alvesta 7/10 2018 kl.18.00

Information om konserten hos Erikshjälpen

En gitarr och en röst. En plats där innerligheten ger vila för själen.

Med sina lågmälda och innerliga sånger om Guds trofasthet trots livets ojämnheter har Erik Tilling under många år fångat både publik och recensenter. Hans omtyckta sånger med inspiration hämtad från Psaltaren och musikaliska influenser av folkton och hymn används både i våra gudstjänster och i den personliga andakten. Sångerna som andas hopp och förtröstan har nått in i mångas hjärtan. Kanske beror det på den ärlighet och sårbarhet som de uttrycker och att de är ett försök att visa på ett liv i tacksamhet där tillvaron bärs av en grundläggande glädje trots livets ojämnheter; från djupaste sorg till innerligaste glädje.

Konserterna blir i det lilla formatet, det blir duo-konserter med bara en nylonsträngad gitarr och en röst – Erik Tilling och Joel Börjesson.

Tanken är en kväll med stillhet och bön i fokus. Där åhöraren får möjlighet att sitta ner, koppla av och lyssna in, hämta inspiration och kraft i det enkla men ändå så starka budskap som texterna förmedlar.

Dessa konserter kommer göras tillsammans med Erikshjälpen. Liksom vi ibland kan behöva det finns det i vår värld tusentals barn som lever i utsatthet och behöver få gömmas under starka vingars skugga. Som behöver hjälp för att kunna våga drömma och tro på en framtid, en hjälp som många av oss har möjlighet att ge.

Biljetter 100 kr, 070-579 81 89
[su_frame][/su_frame]