Verksamhet

Gudstjänster

Varje vecka, oftast på söndagen, så inbjuder Fågelmara Missionskyrka till gudstjänst. Det är samlingar där alla är välkomna och där vi gemensamt söker andlig näring, tröst och kraft. Vi ber, sjunger och tar del av undervisning med bibeln som grund.

Hemgrupper

I hemgrupperna möts vi kontinuerligt hemma hos varandra för att samtala om tron och livet, be, läsa bibeln och fika. Hemgruppen blir ofta en plats som hjälper oss att förankra tron i vardagen. Hemgrupperna är öppna för alla som önskar fördjupa sig i tron på Kristus. Du behöver inte vara med i någon församling eller kyrka utan här finns plats alla. Om du önskar vara med i en hemgrupp eller har frågor är du välkommen att kontakta Martin Gustavsson.

Bön

Vi samlas till bön varje måndag kl. 14:00 och avslutar med fika efteråt.

Trekaffe

Trekaffe, eller Dagledigträffen som den också kan kallas, är en samling en gång i månaden som alternerar mellan Fågelmara Missionskyrka och Kristianopels Församlingshem. Daglediga och pensionärer träffas för att ta del av varierande program bestående av sång och musik. Efteråt är det samling i träffpunkten där vi fikar och har en stunds trevlig samvaro tillsammans.

Syjuntan

SJ är förkortningen till Syjunta och en samling för oss som tycker det är kul att bara träffas. Man tar själv med sig det man vill pyssla med och det behöver inte alls ha med syning eller virkning att göra. Vid frågor kontakta Birgitta Johansson.

Tonår

Är du tonåring? Några fredagar framöver planeras tonårsträffar i kyrkan. Kontakta Henrik Einarsson för mer info.

Scouterna

Scouterna träffas varje måndag kl. 18.15-19.30 och hittar på kul saker både ute och inne. Har du några frågor så kan du kontakta Birgitta Johansson eller Anders Olausson.

Söndagskola

Vi välkomnar alla barn till vår söndagsskola där vi lär oss om vår kompis Jesus och har lattjo lajbans tillsammans! Se tider i programmet eller kontakta Fredrik Bodesund för mer information.

Konfirmation

I vår kyrka har vi konfirmation och kristendomsskola. Det är en chans för dig som går i åttan att få möjlighet att lära dig mer om kristen tro och bibeln under ett år. Att få samtala om sådant som är viktigt i en ung människas liv är också en del av vår undervisning. Du behöver inte ha någon tro för att vara med, det räcker att vara nyfiken. Vi har inget krav på att man ska vara döpt för att få bli konfirmerad men om man vill finns möjlighet att bli döpt under året. Läger och annat kul ingår också. För mer information kontakta Henrik Einarsson.