Ny termin och nya tag

Observera

Denna text publicerades första gången den 11 september, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Höstterminen har dragit igång och vi har fullt upp. Församlingen och scouterna fanns representerade på Kävlinge höstmarknad den 1 september. Vi pratade med många marknadsbesökare, alla barn fick grilla marshmallows, det fanns ett korsord att lösa och vi delade ut över 200 programblad för scouterna.

Scouterna drog igång i slutet av augusti, med flera nya deltagare. Terminen startade traditionsenligt med halkåkning på såpad presenning. Samma vecka startade tonårsgruppen med poolparty hemma hos Ola, även där kom det nya deltagare. Raggsockan är igång med broderi, stickning, virkning och mycket prat och kaffe. Brasset spelar vidare på måndagkvällarna.

Den 2 september var vi inbjudna till Strandkyrkan i Lomma för en gemenskapsdag med gudstjänst, god lunch och en tipspromenad i ett härligt sensommarväder. Dagen avslutades med fika och de rätta svaren på frågorna.