Referat från Equmeniakyrkan Hemses årsmöte

Observera

Denna text publicerades första gången den 2017-02-07. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Equmeniakyrkan Hemse, nytt namn för Hemse Missionsförsamling, har hållit årsmöte den 29
januari 2017.

Årsmötet inleddes med en kort andakt av vår pastorskandidat Marcus Johnson.

 

Därefter vidtog årsmötesförhandlingarna. Ett 30-tal medlemmar deltog.
Till ordförande för årsmötet valdes Ulf Ekström, till vice ordförande Marcus Johnson och till sekreterare valdes Karin Levander.

 

Årsberättelsen föredrogs av Karin Levander. Den visade på en omfattande verksamhet med gudstjänster i stort sett varje söndag, stor ungdomsverksamhet, rikt musikliv med körsång och musik av olika slag, öppen dagkyrka för daglediga m m. I maj gästades Gotland av kören Livslust från Värnamo med över hundra ungdomar. Vår kyrka tog emot kören för en konsert, vi fick njuta av stor sångglädje och härlig gospelmusik.

 

Till styrelsen på 2 år omvaldes Erik Niklason, Anna-Carin Johnson och nyval Lotta Svensson. Kvarstår 1 år Ulf Ekström, Tommy Gardarfve, Lars Ejdertun och Karin Levander. Till ordförande för församlingen på 1 år omvaldes Ulf Ekström och till vice församlingsföreståndare omvaldes Gunder Nyman.

 

Årsmötet avslutades med bön.