Publicerat 

Alternativ Förstasida 2

Equmeniakyrkan Lerkil

Karantän-kollekt

Equmeniakyrkan Lerkil har drabbats hårt av covid-19 då alla sommarens läger och bokningar är inställda samt avbokade på grund av rådande omständigheter. Detta påverkar församlingens ekonomi nämnvärt.

Vill du vara med och stötta församlingens ekonomi under dessa speciella tider är du välkommen att ge en #karantänkollekt! Swisha isåfall ett bidrag till  Equmeniakyrkan Lerkils Swishnummer: 123 458 29 53. Din gåva är otroligt viktig! Tack på förhand! 

Öppen kyrka

Varje torsdag kl 15.00 – 19.00 så kommer vi att hålla kyrkan öppen för den som vill komma och tända ett ljus, be en bön, stanna upp i en tyst reflektion eller samtala med en av våra pastorer. Klockan 19.00 avslutar vi torsdagarna med en enkel andakt. Under den här tiden som kyrkan är öppen så finns även våra pastorer tillgängliga för samtal antingen på plats eller över telefon.
Kalle: 0709-616252, Kaisa: 0723-250145

Uthyrning av gården

Vår gård passar fint att hyra för församlingsläger, konferensdagar, idrottsföreningar och skolklasser. Västkustgården har 48 sängplatser fördelat på ett 6-bäddsrum, fem 4-bäddsrum, 11 tvåbäddsrum samt två stugor. Är du intresserad av att hyra gården eller vill ha mer information?

Hör av dig till Anne Grudeborn Anne.grudeborn@equmeniakyrkan.nu.