Equmenia Lomma

Equmenia i Lomma är ungdomsarbetet i Strandkyrkan. Förut känt som Lomma SMU.

Söndagsskola

I söndagsskolan får man höra spännande berättelser om Gud! Dessutom sjunger vi roliga sånger och har rolig tillsammans. Ungefär en gång i månaden är det söndagsskola i samband med gudstjänsten i Strandkyrkan. Alla barn som är mellan 4-8 år kan vara med, är du äldre så kan du hjälpa till.

Söndagsskolan i samband med gudstjänsten söndagen den 17 januari 2016.(Se vidare kalendern och anslag utanför kyrkan). Vi deltar i gudstjänstens början kl. 11.00 och har sedan en samling för oss själva. Om du har frågor kontakta gärna Strandkyrkan på 040-410380.

Alla barn välkomna!

CodeClub

Om du går på mellanstadiet och sitter mycket vid datorn och önskar lära dig programmera och skriva egna spel så ta med dig din mamma/pappa en dator och kom till oss.

I början får du lära dig något som heter scratch och redan första gången har du skrivit ditt första spel. Sedan lär du dig mer och mer om scratch tills du skrivit hyfsat avancerade grafiska spel med ljud.

Nästa steg är att lära sig HTML och slutligen att programmera i java-script. Där börjar vi om från början men nu är det programmering där alla dina vänner kan prova dina spel på sina datorer.

Nu har vi sommaruppehåll men titta in här o håll ett öpa på kalendern så ser du när vi börjar igen.

Här är lite bilder på några spel som deltagare har skrivit.