Välkommen Inga-Lill

Publicerat 

Sedan en tid tillbaka så jobbar nu Inga-Lill som diakon i Håstenskyrkan. Hon kommer att finnas hos oss under tiden som vår pastor Kajsa Werling är på sin föräldraledighet. Vill du veta mer om Inga-Lill? 

Hej!
Jag heter Inga-Lill Ramnefors och vikarierar sedan oktober i år som diakon i Håstenskyrkan, under Kajsa Werlings föräldraledighet.
Jag är 62 år, blev klar med diakonutbildningen i juni i år och blir ordinerad på kyrkokonferensen 2018. Innan jag började läsa till diakon jobbade jag som vårdplaneringssjuksköterska i Kungälv och bodde då i Rannebergen i norra Angered. Sedan ett år tillbaka bor jag och min man Mats i en 2-rumslägenhet i centrala Alingsås och vi har också ett torp utanför Gällstad. Familjen består även av två utflugna barn, Daniel som bor i Göteborg och Sara som bor i Helsingborg. Jag är medlem i Rosa huset, Equmeniakyrkan i Lövgärdet, Angered, sedan starten i början av 1980-talet men nu skall det bli roligt att få jobba hos er här i Håstenskyrkan och jag känner mig verkligen välkommen. Möten med människor i olika åldrar, både på tu man hand och tillsammans med flera, gärna i någon form av måltidsgemenskap ligger mig varmt om hjärtat. Det kommer ni säkert snart att märka. Jag arbetar 60% och finns på plats i kyrkan onsdagar och torsdagar samt vissa söndagar. En dag i veckan, i nuläget tisdagar, arbetar jag hemifrån.
Välkommen att kontakta mig på mobil: 0703 – 751619
eller på mail: info@hastenskyrkan.se