BARN OCH UNGA

Equmenia Höör är Equmeniakyrkan Höörs ungdomsförening. Vi har en rik verksamhet för alla barn och ungdomar, från Barnkör till Tonår.

All vår verksamhet utgår från vårt mål om att barn och ungdomar ska kunna se Gud i skapelsen, känna vördnad för allt levande och få uppleva att de också är med i Guds stora plan.
Grunden för vår verksamhet är tron på Gud, men det är inget krav på att vara Kristen för att vara med.

Välkommen att ha kul och till en gemenskap utöver det vanliga!

Du som deltar i vår barn- och ungdomsverksamhet får gärna bli medlem i föreningen. Det skulle hjälpa oss att göra våra aktiviteter ännu bättre. Läs mer här!

Equmenia är Equmeniakyrkans barn- och ungdomsarbete. Equmenia har sin grund i den kristna tron och erbjuder barn och unga att upptäcka mer av vem Jesus är. Equmenia vill även lägga en grund för att tron på Jesus leder till handlingar som blir till välsignelse för andra. Det är därför som Equmenia finns till.

Equmenia består av cirka 400 lokala föreningar med 19 300 medlemmar över hela Sverige. Varje vecka träffas ledare, barn och ungdomar i en mängd olika aktiviteter som innebandyträningar, scoutkvällar och bönegrupper. Genom aktiviteterna kan Equmenia bli en plats där deltagarna blir sedda och får möjlighet att växa i gemenskap med varandra och Jesus.