Konfirmationsgudstjänsten idag

Dagens konfirmationsgudstjänst var endast öppen för de närmaste anhöriga till konfirmanderna, pga läget i världen och i vårt land.

Men för att fler skulle kunna ta del av denna glädjens stund gjordes ett försök att spela in gudstjänsten och lägga ut den samma dag. Självklart uppstod några mindre problem som gjorde att vissa delar av gudstjänsten nu saknas, men då målet var att alla skulle kunna ta del hoppas vi att vi uppnått detta mål ändå.

Peter Andersson predikar och leder gudstjänsten, konfirmanderna har ett mycket uppskattat drama och sången leds av Peter Rydén och Ove Gunnarsson.

Vill du att vi skall be för något i ditt liv just nu så kan du skicka in detta på vår förbönssida – vi läser inga förböner under gudstjänsten utan tar istället fram dem till tisdagens bön. Självklart kan du vara helt anonym.

Om du vill ge  en frivillig gåva så kan du göra detta via Swish på 123 326 69 39  eller via Bankgiro 114-27 44 .

Gudstjänsten kan ni se på vår Youtubesida (klicka här) där den senaste gudstjänsten står först – därifrån kan ni även streama till en TV, om ni har gjort sådant förr. Var du än är så är du välkommen!