Sommarhälsning

Observera

Denna text publicerades första gången den 24 juni, 2019. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Kära församlingsmedlem!

”Gå ut min själ och gläd dig vid den store Gudens gåvor

Låt oss ta psalmens uppmaning på allvar och unna oss den glädjen. Det finns så mycket att vara tacksam för.

Det som har varit glädjande denna vår är att vi hade en härlig VÅRkonsert med en fullsatt kyrka.

Jag har även haft förmånen att få följa våra sex härliga konfirmander och vi avslutade med en Konfirmationsgudstjänst  19 maj, återigen en fullsatt kyrka med glada och tacksamma konfirmander.

Men som pastor och församlingens herde så konstaterar jag att våren har varit turbulent för många. Flera medlemmar är och har varit sjukaLåt oss därför be till vår gode Fader att han håller sin läkande hand över dem.

Jag är så tacksam och glad för alla frivilliga insatser, men det är flera platser som gapar tomma. Därför är det min bön och förhoppning att Du vill vara med och göra skillnad i församlingen.

Nu närmar sig sommaren, då vi behöver hitta våra oaser för att hämta vila och kraft. Men glöm inte din församling, vännerna och de ekumeniska gudstjänsterna.

Så är det min förhoppning att vi ska komma tillbaka utvilade och med energi, lust och glädje att vilja sprida evangeliet.

Med önskan om en glad sommar

 

Åse Gardebrand

Pastor och församlingsföreståndare