Barn och unga

Välkommen att vara med i någon av våra barnkörer! Vi sjunger, leker och hittar på en massa skoj tillsammans!

Joykids riktar sig till de allra yngsta och Step of Joy till de lite äldre barnen. Kontakta ledarna för mer information, Marie Larsson och Birgit Gunnarsson

Konfa

Anmäl dig till konfaläsning under läsåret 2020/2021!

Vi träffas varannan tisdag kl 15.45-17.30. Varje pass börjar med fika och därefter går vi igenom dagens ämne och hittar på annat kul. Höstterminen startar den 8 september. Anmälan görs senast den 15 augusti.

För mer information och för att anmäla dig, kontakta vår pastor Åse Gardebrand, gardebrandase@gmail.com, eller sms till 0708-966320.

Equmenia är Equmeniakyrkans barn- och ungdomsarbete. Equmenia har sin grund i den kristna tron och erbjuder barn och unga att upptäcka mer av vem Jesus är. Equmenia vill även lägga en grund för att tron på Jesus leder till handlingar som blir till välsignelse för andra. Det är därför som Equmenia finns till.

Equmenia består av cirka 400 lokala föreningar med 19 300 medlemmar över hela Sverige. Varje vecka träffas ledare, barn och ungdomar i en mängd olika aktiviteter som innebandyträningar, scoutkvällar och bönegrupper. Genom aktiviteterna kan Equmenia bli en plats där deltagarna blir sedda och får möjlighet att växa i gemenskap med varandra och Jesus.