Öppna ditt fönster

Observera

Denna text publicerades första gången den 15 mars, 2021. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Vi kan ana att våren är på väg, vi hör fåglarna och vissa dagar skiner solen i sin fulla prakt. En tid då vi gärna öppnar fönster för att få in frisk luft. Mina tankar går till Noa i Bibeln. Noa som fick order av Gud att bygga en ark, och högst upp skulle han göra en öppning för ljuset. Det sägs att han och familjen fick vara där i ett år.

Detta för mina tankar till oss alla som lever i denna pandemi, som varat mer än ett år. Vi känner oss kanske instängda, men vi har möjlighet att öppna våra fönster. Då tänker jag först och främst på vikten av att öppna fönstret mot Gud.

Vi kan läsa i Daniels bok 6:16 ”På övervåningen hade han fönster öppna i riktning mot Jerusalem. Där föll han ner på knä tre gånger om dagen och bad och tackade sin Gud, precis som han tidigare brukat göra.”

Jag vill uppmuntra dig att öppna ditt fönster mot himmelens Gud, att varje dag vända ditt ansikte mot Gud, han som vänt sitt ansikte till dig.

Församlingen fortsätter att samlas till Bibelläsning och Bön varje tisdag kl.10.00 och varje torsdag kl. 14.00. Vi fortsätter även med vårt Stickcafé varje tisdag kl. 14.00. På söndagar är kyrkan öppen mellan 10.00-11.00 för Bibelläsning, Bön och Ljuständning.

Du är alltid välkommen till våra samlingar.

Du som har tillgång till Facebook och youtube kan följa våra webbandakter som vi sänder varje söndagskväll.

Hälsningar Åse Gardebrand /Pastor  0708966320