Pastorn har ordet

” Den verkliga upptäcktsresan består inte i att söka efter nya vyer utan att se med nya ögon!

Du har ett programblad i din hand och det är med glädje vi kan inbjuda till samlingar av olika slag. Söndagens gudstjänst är en av veckans höjdpunkter. Då vi samlas inför Guds Ord, som blir alltmer viktigt.

Vi fortsätter med Bönesamlingar och öppnar upp för ytterligare ett tillfälle. När vi ser på vår församling, vårt land vår värld så kan det se ganska mörkt ut men vi tror på bönens makt och därför vill jag uppmana dig att prioritera dessa samlingar.

Det är med glädje i hjärtat som vi inbjuder alla som längtar efter att sjunga. Under pandemin har det varit sparsamt med sånginslag i vår församling, men nu hoppas vi på att få lyssna till körerna under hösten.

Till dig som gillar att virka, sticka, sy eller bara dela gemenskapen finns vårt Stickcafé som träffas varje tisdag. Där möter du ett gäng härliga människor som delar livets alla sidor, samlingen avslutas med en kort Andakt.

Vi kan nog alla konstatera att Corona pandemin gjort något med oss, vi har kanske sökt nya vyer, nya vanor eller ovanor. Vi försöker kanske hitta nya vägar hur vi ska bli en levande församling, men vi behöver kanske se det ”gamla” med nya ögon.

Inte helt enkelt, då vi ofta är så fast i det som varit. Till dig som upplever att Du behöver prata om det som har varit för att kunna gå vidare i livet, så är jag tillgänglig för samtal.

Det är min förhoppning att Du vill dela gemenskapen, vi behöver alla hjälpas åt i detta.

Relationer bygger vi tillsammans!

Åse Gardebrand

Pastor & Föreståndare