Ombud till Kyrkokonferens 22

Kyrkokonferens 22

Vi behöver ombud till Kyrkokonferens 22. Ombuden ska vara på plats i Vårgårda 12-14 augusti. Anmäl dig till Kerstin Svensson.
Läs mer om Kyrkokonferensen här nedan.

Välkommen på kyrkokonferens 10-14 augusti

I år tar vi med oss det vi lärt oss och de goda erfarenheter vi har från de två senaste konferenserna och kombinerar det med att också äntligen få mötas tillsammans till gudstjänster, förhandlingar och mycket mer.

Därför kommer vi att börja vår konferens i det digitala verktyget VoteIT onsdagen den 10 augusti. Fredagen den 12 augusti övergår konferensen till förhandlingar i plenum på plats i Tångahallen i Vårgårda. Det innebär att ombuden behöver vara i Vårgårda 12-14 augusti för att delta i konferensens samtliga beslutssessioner.

Vi ser fram emot en fin konferens med gemenskap, seminarier, gudstjänster och förhandlingar – vi längtar efter att mötas!

Det kommer att arrangeras en hel del parallella aktiviteter för dig som inte är ombud – kolla hemsidan!

Anmälan har nu öppnat. Ombud anmäls av behörig från församlingen. Men för att kunna delta i konferensen på plats i Vårgårda behövs ytterligare en anmälan. I den kan du anmäla dig själv, dina eventuellt medföljande, barn och tonåringar till måltiderna. Alla deltagare behöver anmäla sig!

Ombud
Följ länken här för att få information om hur man väljer ombud etc.

Delta på plats i Vårgårda
Följ länken här för att anmäla deltagande.

Varmt välkommen till Kyrkokonferensen 2022!