Bildkollage

En kyrka för hela livet

– där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen –

Välkommen till en kyrka som ligger ett stenkast från Senneån i en vacker skogsbacke strax utanför Halmstad. I vår kyrka vill vi spegla mångfalden av tankar och uttryck som livet och tron kan innebära. Vi är människor i olika åldrar med det gemensamt att vi vill ta det viktiga i livet på allvar.
Du är välkommen som du är!

Detta händer den närmsta tiden. Klicka på Kalender i menyn för att se hela kalendern.

Equmeniakyrkan i Sennan

Gudstjänst

Bönsöndagen. Per Österberg predikar. Lisbet Magnusson leder gudstjänsten. Sång och musik av Henrik och Ulrika Majberger.

Equmeniakyrkan i Sennan

Utemöte på Virsehatt

Ekumenisk Gökotta. ”Kristi Himmelsfärd”. Predikan av Ann-Sofie Orrdal. Brasset spelar och sång av ekumenisk kör. Tag med egen fikakorg! (Vid regn 9.30 i Sennan.)  

Equmeniakyrkan i Sennan

Morsdagsgudstjänst på Strandgården

Vi firar gudstjänsten tillsammans med Immanuelskyrkan på Strandgården. Medverkan av Zandra Schramm Dukuly och Per Österberg. Efter gudstjänsten finns möjlighet att äta Laxtallrik eller Räksmörgås som bokas via Strandgårdens hemsida eller telefon 035-531 80.

Equmeniakyrkan i Sennan

Öppen onsdagsförmiddag

Här ryms ”Öppen förskola”, ”Fika länge med en vän”, att få ”Tända ett ljus” i kyrksalen och möten över alla generationer. Här ryms alltså både du och jag. Välkommen!

Equmeniakyrkan i Sennan

SmåBarnsFamiljeHäng

Fika, sång, utmaningar av olika slag och härligt lek och häng!  Ute och inne beroende på väder. Se gärna facebookevenemanget. Vi är tacksamma för anmälan dagen innan till: sofie.serholt@equmeniakyrkan.nu

Equmeniakyrkan i Sennan

Hur blir jag smart om mat och klimat?

En dag om att göra det enklare och godare att välja ett grönare liv en dag i veckan! Teori och praktik om klimatsmarta val för våra tallrikar! Mer info kommer! Anmälan. Arrangemanget sker med stöd av Bilda.

Equmeniakyrkan i Sennan

Pilgrimsvandring

Ekumenisk pilgrimsvandring Ta med din egen matsäck för dagen! Anslut efter vägen eller gå med hela vägen. Buss väntar i Enslöv efter gudstjänsten. 08.30 Morgonmässa i Skavböke kapell 09.15 PILGRIMSVANDRING 10.00 Bön i skogen, vila, frukost 10.30 PILGRIMSVANDRING 12.00 Lunchandakt i Oskarströms kyrka 12.30 Lunch i kyrkparken Oskarström 13.00 PILGRIMSVANDRING 13.15 Bön i Katolska kyrkan 13.30 PILGRIMSVANDRING 13.45 Bön i Björnstorpskyrkan 14.00…

Equmeniakyrkan i Sennan

Kvällsgudstjänst

”Vårt dop” Kören ”Nya vänner” från Enslöv under ledning av Birgitta Eliasson sjunger, Per Österberg mfl  

Equmeniakyrkan nationellt