Bildkollage

En kyrka för hela livet

– där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen –

Välkommen till en kyrka som ligger ett stenkast från Senneån i en vacker skogsbacke strax utanför Halmstad. I vår kyrka vill vi spegla mångfalden av tankar och uttryck som livet och tron kan innebära. Vi är människor i olika åldrar med det gemensamt att vi vill ta det viktiga i livet på allvar.
Du är välkommen som du är!

Detta händer den närmsta tiden. Klicka på Kalender i menyn för att se hela kalendern.

Equmeniakyrkan i Sennan

Gudstjänst

Malin Lantz, pastorskandidat i equmeniakyrkan och tidigare praktikant i Sennan predikar och sjunger. Andreas Holgersson leder gudstjänsten.

Equmeniakyrkan i Sennan

På spåret

Cafékväll på Strandgården med frågesport. Bordsvis tävling med resor och livemusik! Max 15 lag med fem till sju deltagare. Anmälan med antingen helt bord/lag eller bara antal om ni inte bildar fullt lag. Möjlighet finns att beställa mat, kaffe glass och annat. Kontakt: bokning@strandgarden.org eller 035-531 80 Arrangör: equmenia i Sennan

Equmeniakyrkan i Sennan

En semesterdag i stillhet

Prova att vara med på en dagretreat! Vi tillbringar största delen av dagen i tystnad. Per Österberg leder oss i bibelmeditationer, en upplevelsevandring och lär oss att andas djupare. Vi startar 9.30 och slutar 15.00  Kostnad 250:- vilket innefattar enkelt fika på för och eftermiddagen, vegetarisk lunch och en bok….

Utegudstjänst i Fröslida

Per Österberg predikar, Anton Åberg och Emmy Norrman sjunger och spelar. Lisbeth Magnusson leder och Eva Andersson sitter vid pianot. Ta med fikakorg och eventuell stol eller filt att sitta på!

Equmeniakyrkan i Sennan

Gudstjänst

Apostladagen. Per Österberg predikar. Majken Frömo leder gudstjänsten och Lasse Fredman spelar och sjunger.    

Equmeniakyrkan i Sennan

Gudstjänst på Strandgården

Årets sommarpastor, Patrick Abrahamsson från Älvsjö predikar. Sång och musik av Hilma Wendefors, Limmared.

Equmeniakyrkan i Sennan

Kvällsgudstjänst

Gudstjänst i Sennan under ledning av Anna Wälivaara och Elina Sandström. Predikan av pastor Sven-Olle Spång från Reftele. Ann-Marie Skölde sjunger.

Gudstjänst i Rydöbruk

Petter Bäckman predikar och Brasset spelar. Lisbeth Magnusson leder gudstjänsten som vid vackert väder hålls utomhus! Ta med egen kaffekorg och eventuell stol eller filt.

Equmeniakyrkan nationellt