Bildkollage

En kyrka för hela livet

– där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen –

Välkommen till en kyrka som ligger ett stenkast från Senneån i en vacker skogsbacke strax utanför Halmstad. I vår kyrka vill vi spegla mångfalden av tankar och uttryck som livet och tron kan innebära. Vi är människor i olika åldrar med det gemensamt att vi vill ta det viktiga i livet på allvar.
Du är välkommen som du är!

Detta händer den närmsta tiden. Klicka på Kalender i menyn för att se hela kalendern.

Läger för alla på Bobergsgården

Läger för stora och små i alla åldrar! Vill man tälta som scout eller bo bekvämt i en säng så går det bra! Det är bara att välja! Vi har bokat Bobergsgården som ligger vid kusten hitom Falkenberg. Fredag den 30 sept och lördag den 1 okt är det läger för…

Equmeniakyrkan i Sennan

SagOsång

Drop-in-start med våfflor och fika. Vi letar ledtrådar, lyssnar, leker och sjunger. Anmälan måndag kväll. Avanmnälan vid sjukdom.

Equmeniakyrkan i Sennan

RPG

Det existensiella samtalet i Sankt Lukas. Annmarie Daire, verksamhetschef berättar om verksamheten på Sankt Lukas-mottagningen.

Equmeniakyrkan i Sennan

Scoutkväll med pannkaka och invigning

17.00 Pannkakor för alla som vill! 18.00 Scoutinvigning och bildvisning från sommarens alla läger! En gång scout – alltid scout! Alla intresserade välkomna! Alla välkomna!

Equmeniakyrkan i Sennan

RPG

RPG:s höstfest i Nimbus, Öckero Vi välkomnas till fest i Göteborgs norra skärgård.

Equmeniakyrkan i Sennan

Gudstjänst och skördeauktion

Temat är lovsång på tacksägelsedagen. Mia Martinsson från Falkenberg predikar. Hennes man Mikael sjunger och spelar. Skördeauktion på kyrkfikat. Ta gärna med saft, rotsaker, svamp och annat som årets ”skörd” och arbete gett oss!

Equmeniakyrkan i Sennan

Eftermiddagsgudstjänst

Hur lyssnar man i tro? Trivselgudstjänst med alla åldrar. Sofie Serholt, Per Österberg några scouter, lite barn, tweens och alla vi andra!

Equmeniakyrkan i Sennan

Vad jag tror och inte tror..

Föredrag och samtal om den kristna trons grunder och grund. Hur tänker en pastor om att lida skeppsbrott, ta sig loss och segla vidare. Del 1 – Om bilden av Gud och mig själv. Film kommer att finnas tillgänglig via hemsidan en vecka innan. Samma film visas på kvällen före frågestund och…

Equmeniakyrkan i Sennan

Cafégudstjänst

Cafégudstjänst med tema gemenskap, ensamhet och att hitta framåt tillsammans. Fika, musik och samtal runt borden. Serveringsgrupp 4.

Equmeniakyrkan nationellt