Bildkollage

En kyrka för hela livet

– där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen –

Välkommen till en kyrka som ligger ett stenkast från Senneån i en vacker skogsbacke strax utanför Halmstad. I vår kyrka vill vi spegla mångfalden av tankar och uttryck som livet och tron kan innebära. Vi är människor i olika åldrar med det gemensamt att vi vill ta det viktiga i livet på allvar.
Du är välkommen som du är!

Detta händer den närmsta tiden. Klicka på Kalender i menyn för att se hela kalendern.

Equmeniakyrkan i Sennan

Gudstjänst

Inge Mack som tidigare tjänstgjorde i Södra Nissadalen gästar oss och medverkar med predikan.  Agneta Asteberg och Lotta Andersson planerar och leder gudstjänsten. Alexandra Glimbeck sjunger.

Bockalt

Utegudstjänst i Bockalt

Sofie Serholt predikar och Andreas Holgersson leder gudstjänsten. Ta med fikakorg och något att sitta på!

Equmeniakyrkan i Sennan

Hur vill vi att framtiden ska se ut?

Cafékväll med lokala företrädare för de olika partierna om frågor och visioner som rör bygdens utveckling och framtid. Samtal i stället för debatt. Kaffe och smörgås. Serveringsgrupp nummer 1.   Arne Joelsson, Per Österberg mfl.  Kvällen arrangeras i samverkan med Samhällsföreningen i Enslöv.

Salt Oskarström

Oskarström Folkets Hus

Konsert med Salt

Äntligen! Det legendariska bandet ”Salt” återuppstår och ger en konsert på Folkets Hus i Oskarström. Steg 1: Reservera din bokning via Doodle-länken nedan genom att kryssa för rutan en gång så att bocken blir grön. Tryck…

Equmeniakyrkan i Sennan

Nissadalens Nöjesfält i Sennan

Vi återupprepar förra årets succe! Klättra högt på drickabackar, poppa popcorn på Triangiakök, prova godisslungan eller bli ansiktsmålad! Prova att gå en tälja som en scout, sjunga som en nybörjare eller fika som en barnvagnsägare. Ingen går härifrån hungrig! Kyrkfika inne, våfflor ute och klimatsmarta viltburgare på grillen gör ingen…

Equmeniakyrkan nationellt