Ge en gåva

Vår församling är beroende av frivilliga gåvor och regelbundet givande. Vi verkar lokalt i vårt samhälle, ute i världen och i enskilda individers liv. Vår kyrka är en plats dit alla är välkomna att fira gudstjänst, få själavård, ta del av gemenskap och undervisning. Därför behöver vi en stabil ekonomi. Din gåva gör skillnad!

Du kan ge din gåva på ett eller flera sätt:

Swish

Swish är ett enkelt och säkert sätt att föra över pengar via mobilen. Vårt Swishnummer är 123 459 46 93.

Bankgiro

Du kan även bidra via vårt bankgiro 5778-5214. Om du vill kan du skriva vad du vill att din gåva ska användas till.

Automatisk banköverföring

Ge en stående gåva varje månad från din internetbank . Då behöver du göra en överföring till församlingens konto, och bocka för att utbetalningen ska ske varje månad. Vår kontonummer hos Swedbank är 7472-47-02826.

Bli månadsgivare

Genom att bli månadsgivare stödjer du Equmeniakyrkans arbete i Sverige och i andra länder varje månad. Det gör att vi kan arbeta långsiktigt och ansvarsfullt. Att vara månadsgivare är ett enkelt sätt att ge som också minskar de administrativa kostnaderna.

Kyrkoavgiften

1% gör skillnad för din församling

Kyrkoavgiften dras på skattsedeln – naturligtvis efter ditt medgivande. Genom att göra ett aktivt val kan du låta din kyrkoavgift gå direkt till din församling och det arbete som din församling gör genom Equmeniakyrkan. Det är ett bekvämt sätt att ge pengar till din församling och gör det enklare för församlingen att planera sin ekonomin.