Musikgudstjänst med Barnsamariten och David Åström

Observera

Denna text publicerades första gången den 16 februari, 2017. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

David%20Åström%20Resande%20informatör%20och%20musikerSöndag 26 februari kl 16 kommer David Åström från Barnsamariten till Skara och bjuder på mycket härlig musik och information om BarnSamaritens arbete. BarnSamariten är en hjälporganisation som grundades 1980 vars verksamhet vilar på en kristen värdegrund och på FN:s deklaration om mänskliga rättigheter.

BarnSamariten bedriver sitt hjälparbete på olika platser i världen, men främst i Etiopien, DR Kongo, Zambia, Brasilien och Portugal. Som namnet antyder arbetar de främst för att hjälpa barn, men även kvinnor och familjer får stöd. Utbildning och hälsovård/sjukvård är viktiga delar i arbetet. Fadderbidrag förmedlas bland annat till daghem, kriscenter, bebishem och stor tonvikt läggs vid hjälp till självhjälpsprojekt. – Allt för att vara med och påverka för en bättre värld!

Välkommen till en musikaliskt härlig eftermiddag ochBarnsamaritens logga välkommen att vara med och göra skillnad genom den insamling till Barnsamaritens projekt som kommer tas upp i samband med gudstjänsten.