En kyrka för hela livet

– där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen –

Välkommen till Equmeniakyrkan i Skara!

Equmeniakyrkan i Skara vill vara en öppen kyrka som är till för alla. Där olika åldrar, livsförhållanden och traditioner kan mötas tillsammans. Jesus gör ingen skillnad på människor, och det vill inte vi heller göra.

Fler inlägg

Planteringen

Gudstjänst på Planteringen

Välkommen att fira gudstjänst i Midsommarhelgen. Om vädret tillåter är vi utomhus. Annica Lindahl predikar, Helen Stenfeldt Gustavsson är mötesledare och Christina Johansson spelar.

Planteringen

Konsert med Maria Norburg Tell och David Tell med familj

Sångerskan och låtskrivaren Maria Norburg Tell ger tillsammans med sin familj en somrig konsert.  Till vardags är Maria och David läkare men sången och musiken har alltid funnits där som en glädje för dem själva och att…

Planteringen

Gudstjänst på Planteringen

Välkommen att fira gudstjänst. Denna söndag predikar Jörgen Eklund, Monika Eklund är mötesledare och Ingrid Holm sitter vid pianot. Kyrkkaffe serveras efter gudstjänsten och caféet är öppet kl 14-20.

Planteringen

Som en blänkande silvertråd – Sång och musik med Charlotte & Evelina Eklund

Mor och dotter, Charlotte och Evelina Eklund från Ardala, gästar med sitt program Som en blänkande silvertråd. De kommer bland annat bjuda på somriga låtar av Lasse Berghagen och Alf Hambe. Det blir också välkända psalmer i nya arrangemang. Evelina är sångare och sjunger i många olika sammanhang. Charlotte är…

Planteringen

Gudstjänst på Planteringen

Välkommen att fira gudstjänst. Denna söndag ansvarar Pingstkyrkan för gudstjänsten och i skrivandets stund är predikant inte klar.

Planteringen

Konsert med Terese Fredenwall till förmån för Erikshjälpen

Sången och musiken är Terese Fredenwalls sätt att skapa mening för sig själv och för andra. Med sina berättelser vill hon skapa engagemang för barn som lever i utsatthet. “Jag vill vara en röst för dem som sällan kommer till tals”, säger hon.

Planteringen

Gudstjänst på Planteringen

Välkommen att fira gudstjänst. Predikant för dagen är Jonathan Skarp från Götene. Bruno Björk är mötesledare och Lars Gurne sköter musiken.

Equmeniakyrkan nationellt