Planteringen i sommar – program och café

Äntligen är sommaren här och vi får mötas i lite större samlingar, särskilt utomhus. Då är vi tacksamma över att ha Planteringen med dess stora park att tillgå. Varje söndag kl 10.30 är du välkommen på Friluftsgudstjänst på Planteringen. Ambitionen är att vara ute så länge det inte är riktigt ruskväder.

Från och med 3 juli kommer cafét vara öppet på helgerna, lördagar kl 14-20 och söndagar kl 11.30-15, eller till 17 när det är program. I midsommarhelgen får du alltså ta med egen fikakorg om du vill ha kyrkkaffe efter gudstjänsten.

Vi hoppas att Planteringen får tjäna som en mötesplats i sommar. För visst är det vad vi alla längtat efter denna långa, märkliga vinter – att få mötas öga mot öga? Vi behöver varandra och vår tro är att vi också behövet Gud. Därför vill vi också bjuda in till samlingar, där många på olika sätt berättar om Guds kärlek till oss människor.

Vi hoppas att du vill komma och njuta av Planteringen – gemenskap, gott fika, skapelsens skönhet och Guds tilltal på olika sätt. Tillsammans hjälps vi åt att göra det möjligt genom att hålla avstånd, stanna hemma om vi känner oss sjuka, sitta max 4 personer runt borden och vara rädda om varandra.

Välkommen!