Häng med på Tillsammansdag!

Observera

Denna text publicerades första gången den 2017-07-12. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Alla i Ucklums Missionskyrka, equmeniascout, Zick Zack, kyrkans vänkrets etc etc är välkomna med på en heldag i Blekets Missionskyrka lördagen den 26:e augusti.

Vi samlas kl 09:15 vid Missionskyrka för samåkning till Bleket. Där börjar vi dagen kl 10:00 med att fika. Sen skall vi utföra muntra aktiviteter, prata, äta lunch, osv, osv. Dessutom kommer Mikael Nilsson, församlings-/föreningsutvecklare i Equmeniakyrkan att ha två samlingar. Dels om lagarbetet i en kyrka och dels en uppföljning av församlings-/föreningsutvecklingen han ledde i Ucklum. Vi räknar med att vara hemma i Ucklum igen vid 17-tiden eller senare om vi har väldigt kul tillsammans.

Ta med dig:
• knytfika
• sittunderlag eller stol
• kåsa/mugg
• kikare alt. plåster (behöver det nämnas att Muntergökarna är med och arrangerar?)

Dagen kostar 100 kr per person. Barn är gratis (i detta sammanhang). Kostnaden täcker lunch, dryck, kaffe, te och sista fikat för dagen.

Det går att betala kontant i Bleket eller att swisha pengarna till 123 615 66 81 (skriv Tillsammansdag).

Om du inte kan komma med på morgonen, går det bra att ansluta senare på dagen.

Anmäl dig senast den 22:e augusti till Marie Lundgren, antingen på telefon 0706 666 339 eller på mail muntergok.ucklum@hotmail.com.

Vi ses i Bleket den 26:e augusti!
Muntergökarna och Ucklums Missionskyrka

Rekvisita