Scouternas Julmarknad lördag 25/11 med start kl 13:00

Observera

Denna text publicerades första gången den 2017-11-16. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Julmarknaden

Hej alla scouter och föräldrar!
Nu är det snart jul igen och därmed är det dags för

Ucklums equmeniascouters årliga JULMARKNAD.
Lördag 25 november i Missionskyrkan med start kl. 13:00.

Scouterna träffas kl. 12:30 för förberedelser, slut ca kl.18:00. Under julmarknaden kommer scouterna att få hjälpa till med försäljningen.

equmeniascout har julmarknad varje år för att samla in pengar till verksamheten. Vi skänker alltid 25 % av behållningen till något välgörande ändamål som syftar till att förbättra tillvaron för barn runt om i världen. I år går dessa pengar till Equmeniakyrkans projekt Restoring Lost Childhood som ger barn i Indien möjlighet att gå i skola och få en meningsfull fritid. Målet med projektet är att få föräldrarna till utsatta barn att förstå hur viktigt det är för barnen att gå i skolan och inte bara arbeta.

Nu behöver vi ER hjälp för att göra julmarknaden så givande som möjligt!
Vi behöver; bidrag i form av bakverk, bröd, sylt, saft och annat ätbart till vår handelsbod, samt alla former av hantverks- och slöjdarbeten. Kanske är just DU duktig på att sy, sticka, virka, måla, snickra, smyckestillverkning eller att binda kransar eller havrekärvar? Vi tar tacksamt emot alla era arbeten och idéer om saker till försäljning och lotterier!

Ditt bidrag kan du lämna i Missionskyrkan fredagen den 24 från kl. 18:00 till 21:00 eller julmarknadsdagen mellan kl. 12:00–13:00. Den förälder som vill kan även komma och hjälpa till med förberedelser på fredagen från kl. 18.00 och under själva julmarknaden. Alla bidrag är välkomna och inget bidrag är för litet!

Har du några frågor?

Kontakta Emelie tel. 0703-351 355 eller Susanne tel. 0703-776486.

VI SES PÅ JULMARKNADEN!