Alstervik

Välkommen till vila och aktivitet, till meningsfull fritid eller titta bara in när du far förbi. Vi hoppas Du ska hitta fram och känna dig hemma.

Vi vill erbjuda vårt sommarhem till dig som söker en rastplats, ett utflyktsmål med möjligheter till trevlig uteservering (även inomhus), en runda minigolf eller kanske en kanottur på natursköna Alsterån. Alstervik är beläget mitt i glasriket med närhet till många glasbruk.

I prislistan kan du se att vi erbjuder, övernattning, ställplatser, kanotuthyrning och minigolf. Utöver det har vi en kiosk där vi säljer glass, godis och läsk. Köket serverar våfflor, hamburgare, toast och fikabröd. I den utsträckning vi kan är våra produkter fairtradecertifierade. Både hamburgare och toast har vi som vegetariska varianter. Vi kan erbjuda glutenfritt bröd till hamburgarna, vi tillagar dock allting i ett kök och kan därför inte garantera att något är fritt från gluten. Om ni kommer i större sällskap ser vi gärna att ni föranmäler.

Under säsong har vi programkvällar och gudstjänster på Alstervik. Titta i vårt programblad för att se när dessa träffar är. Välkommen!

Vi har även:
• Gräsplan för bollspel och lek.
• Lekstuga med lekredskap.
• Eldplatser med sittstockar vid åkanten.
• Volleybollnät och fotbollsmål med tillhörande bollar.

Under sommaren 2022 kommer vi många olika typer av samlingar vid Alstervik. Som vanligt kommer vi ha sommarhemskvällar på lördagar & gudstjänster på söndagar – se programbladet för detaljer. Utöver detta kommer vi också ha samtal med partirepresentanter inför årets kommunval. Nytt för i år är också pilgrimsdagar, som kommer anordnas på olika teman – se affisch .

Ansvariga för Alstervik är Equmenia Alstermo.

Följande priser är aktuella för säsongen 2022
Logi
Vuxen 150:- /bädd och natt
Barn 50:- /bädd och natt

Ställplatser
150:- /natt

Kanotuthyrning
100:- under ordinarie öppettider, på plats.
400:- första dygnet
100:- efterföljande dygn

Minigolf
30:- /spelare och runda
15.00-16.00 vardagar spelar skolungdomar golf för 10:-
15.00-16.00 torsdagar spelar alla golf för 10:-

Vi reserverar oss för eventuella fel på hemsidan, priserna som uppges på plats gäller.

Vi har stängt för säsongen 2022. Välkommen igen sommaren 2023.

Kontakt

Du kontaktar oss enklast genom att mejla:
alstervik@alstermokyrka.se

Annars kan du ringa, 070-6385292.