Equmeniakyrkan i Sennan

Gudstjänst

Inge Mack som tidigare tjänstgjorde i Södra Nissadalen gästar oss och medverkar med predikan.  Agneta Asteberg och Lotta Andersson planerar och leder gudstjänsten. Alexandra Glimbeck sjunger.

Bockalt

Utegudstjänst i Bockalt

Sofie Serholt predikar och Andreas Holgersson leder gudstjänsten. Ta med fikakorg och något att sitta på!

Equmeniakyrkan i Sennan

Hur vill vi att framtiden ska se ut?

Cafékväll med lokala företrädare för de olika partierna om frågor och visioner som rör bygdens utveckling och framtid. Samtal i stället för debatt. Kaffe och smörgås. Serveringsgrupp nummer 1.   Arne Joelsson, Per Österberg mfl.  Kvällen arrangeras i samverkan med Samhällsföreningen i Enslöv.

Salt Oskarström

Oskarström Folkets Hus

Konsert med Salt

Äntligen! Det legendariska bandet ”Salt” återuppstår och ger en konsert på Folkets Hus i Oskarström. Steg 1: Reservera din bokning via Doodle-länken nedan genom att kryssa för rutan en gång så att bocken blir grön. Tryck...

Equmeniakyrkan i Sennan

Nissadalens Nöjesfält i Sennan

Vi återupprepar förra årets succe! Klättra högt på drickabackar, poppa popcorn på Triangiakök, prova godisslungan eller bli ansiktsmålad! Prova att gå en tälja som en scout, sjunga som en nybörjare eller fika som en barnvagnsägare. Ingen går härifrån hungrig! Kyrkfika inne, våfflor ute och klimatsmarta viltburgare på grillen gör ingen...

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!