Öppen kyrka och samtalskvällar

Observera

Denna text publicerades första gången den 21 juni, 2020. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

  1. Under onsdagar fr o m 26 augusti t o m september kommer kyrkan vara öppen mellan kl. 11-13.30  för möjlighet till ljuständning och egen andakt i kyrksalen Där kommer finnas utskrivet och utlagt en bibeltext att läsa och en bön att be för den som så önskar.  Vill man komma för en pratstund går det bra att sitta ner i församlingssalen och samtala en stund.
Samtalskvällar
I höst blir det tillfällen till samtal med utgångspunkt från apostlagärningarna. Samtalet förs utifrån  tre bibelstudiefilmer, där olika personer (pastorer i Equmeniakyrkan) ger nycklar till hur vi kan förstå apostlagärningarna. Filmerna är 10-15 minuter långa. Datum för samtalskvällarna:  15/9, 29/9 och 13/10, kl. 18.30 – 20. Anmälan görs till pastor Lisbeth Fhager, mb 0761 33 23 13, lisbeth.fhager@rambergskyrkan.se , senast 9 september.

Inga onsdagssamlingar i RPG och inga lördagscafeer under september månad heller.

Vi fortsätter hålla oss uppdaterade och följer rekommendationer och direktiv från Folkhälsomyndigheten och Equmeniakyrkan om vad som gäller för samlingar av olika slag.

Uppdateringar av hemsidans uppgifter sker kontinuerligt.