Det har hänt mycket under hösten i församlingen

En lördagseftermiddag i september var det församlingsutveckling med Alf Rikner från Region Svealand. Vi började med att tillsammans se filmen ”Frikyrkans Historia”. Sedan samtalade vi med utgångspunkt i filmen om församlingens arbete framöver.

Alf Rikner leder samtal om församlingsutveckling

I början av oktober hade vi besök av Carl-Johan Ivarsson och Henrik Olsson som presenterade sin bok ”Väckelsens Hus i Värmland”

EN innehållsrik bok om missionshus och kapell i Värmland

Ett nytt inslag i gudstjänsterna är när vi tillsammans med Kompisklubben besöker ”Redaktionen Heta Nyheter” där vi får träffa Foto-Lena, Majken med boken och tidningens redaktör Olsson.

Majken med boken och redaktör Olsson

Under sommaren och hösten har pilgrimsvandringarna pågått. Den sista genomfördes den 18 september. Pilgrimsvandringarna planeras att fortsätta nästa år.

Pilgrimsvandring vid Aborrtjärnet i Sätered

I slutet av oktober var det final för körprojektet Strössel, Equmenias barnkör, som övat ett antal gånger under hösten. (se bilden högst upp på sidan) Vid dagens gudstjänst var det dags att få lyssna på deras sånger. Under samma gudstjänst var det också barnvälsignelse och scoutledarinvigning. En härlig gudstjänst fylld av fart och fläkt.

Barnvälsignelse av lilla Ronja
Invigda nya och nygamla scoutledare