Pastorn

Hej

Jag heter Niklas Lindén och är pastor här i församlingen och i bygden. Jag är född och uppvuxen i Malmö för många år sedan. Efter att ha bott lite var stans och tjänat Gud och olika församlingar hamnar jag i Värmland och här i Gunnarskog.

Mitt arbete i församlingen innebär vanligt församlingsarbete, både inåt och utåt. Jag tycker om att träffa människor och hoppas att Du och jag skall kunna mötas, i samhället, vid köksbordet eller i kyrkan. Som sagt jag finns till för Er, ta chansen för ett möte, ring eller maila eller boka tid då vi möts.

Som pastor har jag absolut tystnadsplikt och tystnads-rätt i själavård och bikt. Detta betyder att det finns möjlighet att samtala utan journaler och anmälningsplikt i dessa två sammanhang.

Jag har också möjlighet att utföra barn välsignelse, dop. vigsel, begravning m.m.

Jag hoppas att Du som läser detta skall känna Dig välkommen till våra gudstjänster och samlingar. Vi människor behöver inte bara arbeta med vår utsida så vi ser vackra ut på ytan utan också jobba med vår insida och relation till Honom som är större än något annat Gud, Vår Herre, så att vi blir mer hela som människor. Gudstjänsterna kan vara en sådan möjlighet.