Himlen – Är vi redo? 6 april 2016

Dragspelsvännerna från Vindeln-trakten var på besök vid missionsaftonen föregående vecka…

Observera

Denna text publicerades första gången den 14 april, 2016. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Dragspelsvännerna från Vindeln-trakten var på besök vid missionsaftonen föregående vecka.

Dragspelsvännerna sjöng och vittnade
Dragspelsvännerna sjöng och vittnade

Else och Eiron Flogér var kvällens inbjudare och Else inledde mötet med att läsa  ett avsnitt om vikten att ha sin GPS inställd mot himlen. Dragspelsvännerna under Torsten Mattssons ledning sjöng ett knippe sånger från den andliga sångskatten. Många av sångerna handlade om himlen, det mål vi har att se framåt till. Dagens 88-årige jubilar Åke Bäckström sjöng en solosång till sitt eget cittraackompanjemang, ”Klippa du som brast för mig” samt gav ett vittnesbörd om att Jesus är med oss alla dagar.

Krister Reidvik och Åke Bäckström
Krister Reidvik och Åke Bäckström

Krister Reidvik delade också några tankar om hur Jesus kan dra oss upp ur fördärvets grop. Torsten Mattsson sjöng en solosång ”Nu finns det nåd” samt delade några tankar om att vi får göra som krukmakaren, att börja om på nytt. Vi har ett uppdrag. Hos Gud spelar åldern ingen roll. Mötet avslutades med bön och sången ”Lustgården”. Sedan var fikabordet uppdukat som vanligt som kvällens inbjudare bjöd på.

Fikabordet en central del i gemenskapen.
Fikabordet en central del i gemenskapen.