Gitarrcirkeln på besök

Torgny och Iris Klasson stod som kvällens inbjudare till missionsafton en onsdagskväll i november i Missionskyrkan…

Observera

Denna text publicerades första gången den 3 november, 2016. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Torgny och Iris Klasson stod som kvällens inbjudare till missionsafton en onsdagskväll i november i Missionskyrkan. Iris inledde mötet med ett bibelavsnitt från Lukas 12. Hon läste även en berättelse om det spruckna lerkärl och dess uppgift att vattna efter vägkanten där det fanns blommor. Blommor som fick vara till glädje både vid vägen och hemma.

Gitarrcirkeln
Gitarrcirkeln

Gitarrcirkeln, från Nordmalingsbygdens pingstförsamling eller ”Svenne’s” som de också kallas sjöng ett stort antal kända sånger allt i från ”Han är min sång och min glädje” till ”Bed en enkel bön”. Sångerna talade både om glädjen i Gud och himlen dit vi en dag får mötas. Sven-Erik Nygård presenterade sångerna som framfördes med musik av dragspel, bas och gitarrer. Sven-Erik delade några tankar om att inte tappa gnistan, att inte ge upp. I sången ”Vackraste stjärnan” var Barbro Sjöberg solist. Kurt Johansson vittnade om att för Gud är ingenting omöjligt. Vi får be till honom och lita på att han är med oss. Efter den sjungna välsignelsen hade kvällens inbjudare dukat upp ett fikabord där alla fick dela gemenskapen med varandra.P1040510-1