Equmenia i Mariestad

Smått & Gott

Smått och Gott är en samling med sång och lek med fokus på de allra minsta. Varje tisdag mellan klockan 10.00-12.00  i Equmeniakyrkan.

10.00 drop-in, lek och prat
10.45 sångsamling
11.00 fika (kostnad 20:-)

Söndagsklubben

Söndagsskolan i Equmeniakyrkan heter Söndagsklubben och riktar sig till barn från 4 år. Samlingen börjar uppe i kyrksalen då barnen sitter med en stund under gudstjänsten. Sedan fortsätter den på nedervåningen där man leker, lär sig om kristen tro, sjunger och pysslar.

Unga Röster

Unga Röster är en barnkör för barn från 4 år som gillar att sjunga. Vi träffas i Equmeniakyrkan på tisdagar kl. 18.00-18.45. Några gånger per termin sjunger kören i någon av Mariestads kyrkor.

Scout

Scouterna träffas varje måndag mellan 18.00-19.30, oftast på Bäcken. Scout får du vara med i om du är 7 år eller äldre. Det passar dig som gillar att vara ute i naturen, tälja, åka på läger, knyta knopar, paddla kanot och mycket annat.

EQ

EQ träffas i kyrkan varannan lördag, ojämna veckor. EQ är uppdelade i två grupper; EQ light för mellanstadiet och EQ plus tonåringar.

Mellanstadiet träffas 16:00 och börjar med att samtala om vilka vi är och vem Gud är. Vi har sedan en aktivitet eller lek. 18:00 serveras det tacos och då kommer även tonåringarna, så de äter tillsammans. Sedan åker mellanstadiet hem och de äldre har andakt och aktivitet.

Efter det umgås vi i kyrkan, till ca 22:00. Det har hittills varit intressanta samtal och intensiva aktiviteter och det är väldigt kul att så många kommer till kyrkan och vi hoppas så klart att ännu fler ska komma och vara med!

Utöver detta har båda grupperna även möjlighet att tillsammans – under jämna veckor – spela innebandy i Trädgårdsskolan på lördagar 17:00 – 18:30.

Har du frågor? Välkommen att kontakta: