Kalender

Hela kalendern

mån 23 maj

Inga händelser denna dag

tis 24 maj

Inga händelser denna dag

ons 25 maj

tor 26 maj

Inga händelser denna dag

fre 27 maj

Inga händelser denna dag

lör 28 maj

Inga händelser denna dag

sön 29 maj

Aktuellt

Här kan du följa med i de senaste nyheterna som rör församlingen.

Fler inlägg

På lördag 21/5 är det dags för tacocafé igen! 🌮😍🙌🏻 Ta med dig din familj/dina vänner och njut av en god och billig tacobuffe i missionskyrkan i Rättvik. Det är öppet mellan kl 18-22.
Från kl 19 är du som är 12 år och äldre välkommen upp till ungdomsvåningen i missionskyrkan. Där kan du hänga med dina vänner, spela sällskapsspel, pingis eller varför inte bjuda upp till match på Nitendo Switch.
Alla är varmt välkomna 🤗

På lördag 30/4 är det äntligen dags för tacocafé! 🌮😍🙌🏻 Ta med dig din familj/dina vänner och njut av en god och billig tacobuffe i missionskyrkan i Rättvik. Det är öppet mellan kl 18-22.
Från kl 19 är du som är 12 år och äldre välkommen upp till ungdomsvåningen i missionskyrkan. Där kan du hänga med dina vänner, spela sällskapsspel, pingis eller varför inte bjuda upp till match på Nitendo Switch.
Alla är varmt välkomna 🤗

En bild från gårdagens Movin Kids. Tjejerna övar flitigt inför uppvisningen på familjegudstjänsten söndag 1 maj kl 16. Boka in det i era kalendrar, detta vill ni inte missa! 🤗

Nu är det äntligen terminstart för equmenias innebandy 😍🙌🏻
Vi spelar varje fredag, alla killar och tjejer är välkomna. Du behöver inte vara med varje gång, utan kom när det passar.
Vi har två olika grupper beroende på ålder, första riktar sig till dig som går åk 3-6. Den andra gruppen är från åk 7 upp till senior.

VI SPELAR BARA FÖR ATT HA KUL!😀

Håll utkik på våra sociala medier ifall vi har ställt in innebandyn någon vecka.

Vid frågor, kontakta Samuel:
076 848 84 71

Hoppas vi ses!😃🙌🏻

🤝Årsmöte🤝
Vill påminna om att söndag 30/1-22 är det Equmenia Rättviks årsmöte! Ett viktig möte för vår verksamhet.
Vi träffas i missionskyrkan, kom förbi och gör din röst hörd😃🙌🏻
Välkomna!
(Stanna hemma vid symtom. Kom även ihåg att hålla avstånd)

Equmenia Rättvik önskar er alla en god fortsättning på julhelgen!Om ni har vägarna förbi missionskyrkan så rekommenderar vi att ni stannar och tar en titt på den fina julkrubban.

Allt gott till er alla! ❤️🎄

🎄Jullovs puls 🎄
Tisdag 28:e december kommer equmenia Rättvik arrangera gratis sportaktivitet för dig mellan 9-15 år. Denna gång planeras det för trippelboll, vilket innebär att vi kommer prova spela både handboll, inomhusfotboll och innebandy.😀

Vi håller till vid gymnastiksalen vid Rättviksskolan, klockan 10-12.
Hör av dig vid ev frågor.
Välkomna!😍

🔺Till er alla som har triangel på bilen🔺
Måndag 13 december arrangerar vi ”EPA luciatåg”. Vi träffas vid missionskyrkan kl 19. När alla har samlats så kommer ni åka en sväng genom samhället. Vi hoppas att det kan sprida lite glädje runt om i Rättvik. 😊 Vi planerar att ni åker en sväng mellan ca 19.30-19.50. Vi avslutar luciatåget med att ni får ställa upp er på torget. Därefter åker ni tillbaka till missionskyrkan där det kommer bjudas på glögg och pepparkaka. Hoppas vi ses! 😍🙌🏻 (Ps kom ihåg att dekorera era bilar i lucia tema) 😊

Igår medverkade Movin kids på familjegudstjänsten. 😍🙌🏻 Det var en mycket fin stund och vi är så glada att ni var så många som kom. Vi ser redan framemot vårterminen och nya dansmoves 💃🏼

🔺EPAträff🔺
Lördag 4 december är det äntligen dags för EPAträff igen. Denna gång samlas vi vid missionskyrkan i Rättvik kl 19. 😃
Under kvällen ska vi planera inför ett EPA-luciatåg (som kommer äga rum på kvällen den 13 december). För den som vill kommer det även finnas möjlighet att spela sällskapsspel och pingis etc. Vi bjuder på risgrynsgröt. Och som vanligt utlovas gött häng.
Vi ses 😍🙌🏻

Höstlovet bjöd på två roliga sportdagar😍🎉 På måndagen stod fotboll på schemat och på tisdagen stod handboll på schemat.
Tack till er alla som kom! ⚽️ 🤾‍♀️

Rättvikare och alla andra intresserade, här kommer ett viktigt meddelande till er!
På lördag är det äntligen dags för terminens andra tacocafé! 🌮😍🙌🏻 Ta med dig din familj/dina vänner och njut av en god och billig tacobuffe i missionskyrkan i Rättvik. Det är öppet mellan kl 18-22.
Nyhet för denna termin är att från kl 19 är du som är 12 år och äldre välkommen upp till ungdomsvåningen i missionskyrkan. Där kan du hänga med dina vänner, spela sällskapsspel, pingis eller varför inte bjuda upp till match på Nitendo Switch.
Alla är varmt välkomna 🤗

🔺EPAträff🔺
Lördag 23 oktober är det äntligen dags för EPAträff igen. Denna gång samlas vi på Knektplatsen i Rättvik kl 18.
Efter rolig aktivitet åker vi med våra bilar till missionskyrkan i Rättvik. Där serveras tacobuffe för endast 40kr. Den som vill får gärna stanna och spela sällskapsspel, pingis, nitendo switch etc.
Hur som helst utlovas gött gäng!😍🙌🏻

Alla ungdomar är välkomna, med eller utan fordon. Vi ses! 🙌🏻

Ikväll är det terminsstart för equmenias innebandy! 😃
Åk 3-6: kl 18-19.
Från åk 7 och uppåt: kl 19-20.
Alla är välkomna, ingen anmälan behövs. 🙌🏻
Vid frågor kontakta Samuel: 076-8488471

Equmeniakyrkan nationellt