kyrko24-bakgrund

14–18 augusti i Göteborg

Kyrkokonferensen 2024

Tema ”On the Move”

kyrkokonferens-24

14–18 augusti, Svenska Mässan, Göteborg

Välkommen på Kyrkokonferens

Det är alltid en fest och en högtid att få mötas till Kyrkokonferens för samtal, beslut, gudstjänster, ordination och mycket mer. Så missa inte att boka in Kyrkokonferensen 2024. Du är välkommen som ombud eller deltagare – konferensen är till för alla! 

Anmälan öppnar här våren 2024!

On the Move – World methodist conference, Sweden 2024

I augusti har Equmeniakyrkan den stora glädjen att vara värdar för World Methodist Conference i Göteborg! Konferensens tema är On the move och vill utmana och påminna om att vi som kyrka är i rörelse och att vi är det tillsammans!

Samtidigt tar vi detta unika tillfälle i akt att integrera Equmeniakyrkans kyrkokonferensförhandlingar som en del av ”On the move”. Detta innebär att vi kommer att ha gudstjänster, seminarier och andra aktiviteter tillsammans med alla deltagare på konferensen varvat med våra egna kyrkokonferensförhandlingar.

Välkommen med på en unik händelse där människor från olika metodistsamfund från hela världen kommer till oss och Svenska Mässan i Göteborg! Tillsammans möts vi till mäktiga gudstjänster, intressanta bibelstudier, spännande seminarier och mycket annat.

Program

14–18 augusti, Svenska Mässan, Göteborg

Konferensen med temat On the move startar onsdag den 14 augusti kl 19.00 med invigningsgudstjänst och avslutas söndagen den 18 augusti kl 10.00 med en gudstjänst som kommer innehålla sändning och nattvard men också ordination av diakoner och pastorer inom Equmeniakyrkan.

Kontakt

Rebecka Hellqvist

Rebecka Hellqvist

Projektledare konferenser, administration pastorsrekrytering och ledningsstöd

08-580 031 76

rebecka.hellqvist@equmeniakyrkan.se

samuel-hummerdal-2023