Kvinna med symaskin

Ge en gåva

Med bön, engagemang och pengar kan vi alla hjälpas åt att ta hand om Guds skapelse

Det finns många sätt att ekonomiskt stödja Equmeniakyrkans arbetet. Enklast gör du det genom att bli månadsgivare eller via kyrkoavgiften.

Ge en gåva - logobricka

Var med och stöd Equmeniakyrkans arbete

Du ger enkelt din gåva genom att Swisha eller sätta in pengar på vårt Bankgiro-konto.

Swish

Swishnummer för gåvor: 90 03 286
Ange ”Gåva” eller ändamål i meddelanderutan.

Du behöver inte skriva 123 före ett 90-nummer. Observera också att tackrutan är röd vid gåvor till 90 konto. Vid vanliga överföringar är denna ruta grön.

Fler sätt att ge

Bankgiro

Bankgiro för gåvor: 900-3286

Använd gärna din banks mobilapp och se till så att vårt 90 konto finns med bland dina favoriter. Då ger du enkelt till vårt arbete när du vill via din smartphone. Smidigt och bra! Glöm inte att samtidigt lägga in din församlings bank- eller plusgiro så ger du enkelt till det lokala arbetet också.

Ge en gåva från utlandet
Send gift from abroad

Swedbank AB, SE-10534 Stockholm
BIC: SWEDSESS
IBAN: SE5080000890119236994811

Varmt tack för din gåva!

Gåvokort - karta

Vill du ge bort något meningsfullt i present eller julklapp? Skänk en gåva i någon annans namn. Ladda hem och skriva ut ett gåvobevis att ge bort. Det finns flera olika varianter och vi jobbar med fler.

Pågående insamlingar

En liten beskrivande text om våra insamlingar.

Internationell insamling

Första advent – 31 januari

Som kyrka är vi kallade att förkunna evangeliet ”till jordens yttersta gräns”. Både i handling och i ord. Den gränsen kan gå hos förföljda kristna i Centralasien, vid sjukhus i Kongos regnskogar, genom fattiga områden i Indien eller precis där vi är.

Kommande insamlingar

Gün, Odette och Blondine som är några av de som syr tygkassar

Bli månadsgivare och få en tygkasse sydd med kärlek

Genom att bli månadsgivare stödjer du Equmenia­kyrkans arbete i Sverige och i andra länder varje månad. Det gör att vi kan arbeta långsiktigt och ansvarsfullt. Och du fattar beslutet som sedan fungerar automatiskt. Ett enkelt sätt att ge.

Ge en gåva genom

Kyrkoavgiften

1% gör skillnad för din församling

Kyrkoavgiften dras på skattsedeln – naturligtvis efter ditt medgivande. Genom att göra ett aktivt val kan du låta din kyrkoavgift gå direkt till din församling och det arbete som din församling gör genom Equmeniakyrkan. Det är ett bekvämt sätt att ge pengar till din församling och gör det enklare för församlingen att planera sin ekonomin.

Bli en av våra över 6000 Nybyggare!

Som nybyggare får du 2-3 utskick varje år, via e-post eller brev, med information om nationella projekt som behöver ditt stöd. Det kan vara en församling som behöver bygga ut sin kyrka, utveckla sin församling eller rent av bygga upp en ny församling! Du väljer själv om du vill stödja projektet eller inte.

Equmeniakyrkans internationella projekt

Stöd ett internationellt projekt

Vi arbetar främst genom lokala organisationer på plats i olika samarbetsländer eftersom det är effektivt och ger bra resultat. Equmeniakyrkan arbetar också med mission genom att sända och ta emot missionärer, vilket ger värdefulla utbyten över gränser.

Fler sätt att ge

Övriga gåvor

Stort tack för din gåva!