Kvinna med symaskin

Ge en gåva

Med bön, engagemang och pengar kan vi alla hjälpas åt att ta hand om Guds skapelse

Det finns många sätt att ekonomiskt stödja Equmeniakyrkans arbetet. Enklast gör du det genom att bli månadsgivare eller via kyrkoavgiften.

Ge en gåva - logobricka

Var med och stöd Equmeniakyrkans arbete

Du ger enkelt din gåva genom att Swisha eller sätta in pengar på vårt Bankgiro-konto.

Swish

Swishnummer för gåvor: 900 32 86
Ange ”Gåva” eller ändamål i meddelanderutan.

Fler sätt att ge

Bankgiro

Bankgiro för gåvor: 900-3286

Använd gärna din banks mobilapp och se till så att vårt 90 konto finns med bland dina favoriter. Då ger du enkelt till vårt arbete när du vill via din smartphone. Smidigt och bra! Glöm inte att samtidigt lägga in din församlings bank- eller plusgiro så ger du enkelt till det lokala arbetet också.

Ge en gåva från utlandet
Send gift from abroad

Swedbank AB, SE-10534 Stockholm
BIC: SWEDSESS
IBAN: SE5080000890119236994811

Varmt tack för din gåva!

Gåvokort - karta

Vill du ge bort något meningsfullt i present eller julklapp? Skänk en gåva i någon annans namn. Ladda hem och skriva ut ett gåvobevis att ge bort. Det finns flera olika varianter och vi jobbar med fler.

Aktuella insamlingar

Bakgrund - stiliserade kragar för diakon och pastor

14 mars

Bön- och offerdagen till pastors- och diakonutbildningarna

Utbildning är viktigt! I början av mars är det bön- och offerdag för pastors- och diakonutbildningarna. En del av utbildningarna finansieras av statliga bidrag, men inte allt. Din gåva och förbön gör skillnad.

Kommande insamlingar

1 advent – 31 januari
Internationella insamlingen

14 mars
Bön- och offerdagen till pastors- och diakonutbildningarna

25 april
Nationell insamling

10 oktober
Bön- och insamlingsdag till Equmenia

Gün, Odette och Blondine som är några av de som syr tygkassar

Bli månadsgivare!

Genom att bli månadsgivare stödjer du Equmenia­kyrkans arbete i Sverige och i andra länder varje månad. Det gör att vi kan arbeta långsiktigt och ansvarsfullt. Och du fattar beslutet som sedan fungerar automatiskt. Ett enkelt sätt att ge.

Ge en gåva genom

Kyrkoavgiften

1% gör skillnad för din församling

Kyrkoavgiften dras på skattsedeln – naturligtvis efter ditt medgivande. Genom att göra ett aktivt val kan du låta din kyrkoavgift gå direkt till din församling och det arbete som din församling gör genom Equmeniakyrkan. Det är ett bekvämt sätt att ge pengar till din församling och gör det enklare för församlingen att planera sin ekonomin.

Bli en Nybyggare du också!

Sedan 1969 har nybyggaruppropet hjälpt många församlingar att bygga ut eller bygga nytt när behovet av ekonomisk hjälp behövts. Nybyggarna, idag cirka 5000 personer, har även hjälpt till med stöd när nya församlingar byggts upp från grunden i vårt samfund.

Equmeniakyrkans internationella projekt

Stöd ett internationellt projekt

Vi arbetar främst genom lokala organisationer på plats i olika samarbetsländer eftersom det är effektivt och ger bra resultat. Equmeniakyrkan arbetar också med mission genom att sända och ta emot missionärer, vilket ger värdefulla utbyten över gränser.

Skapa en insamling via Facebook

Equmeniakyrkan tar tacksamt emot gåvor via Facebook. Vid särskilda insamlingstillfällen skapar vi egna insamlingar via Facebook men det går att skapa en egen insamling till Equmeniakyrkans arbete när som helst under året.

Fler sätt att ge

Övriga gåvor

Stort tack för din gåva!