Familjen Kiese
Ge en gåva - logobricka

Ge en gåva till insamlingen

Tack för att du är med och stödjer vårt gemensamma internationella missionsarbete runt om i världen. Din gåva gör skillnad!

Swish: 900 32 86
Bankgiro: 900-3286

Möt våra missionärer

Internationella insamlingen – 1 advent – 31 januari 2022

Se, jag vill bära ditt budskap, Herre

Missionsuppdraget är globalt och gäller alla. I vår världsvida gemenskap delas resurser och behov.

Det är därför ingen slump att vi nu sänder ut sjuksköterskor, pastorer och lärare till våra samarbetskyrkor. I mötet med andra kyrkor berikas förståelsen av evangeliets rikedom.

Precis som vi får sjunga i psalmsången nummer 89 får vi vara med och konkret bära Guds budskap genom att ge till vårt gemensamma arbete runt om i världen. Tack för att du är med och stödjer vårt gemensamma internationella missionsarbete runt om i världen. Din gåva gör skillnad!

På toppbilden ser du våra nya missionärer. Hervé och Clara Kiese med barnen Miriam och Samuel som arbetar i Demokratiska republiken Kongo (Kongo Kinshasa).

Boka ett besök till församlingens internationella missionsgudstjänst
(eller annan samling)

Här kan ni som församling enkelt anmäla ert intresse för ett besök från internationella enheten i Equmeniakyrkan. Tillsammans med våra missionsambassadörer kommer vi gärna till er församling och inspirerar, predikar eller informerar. Skicka en intresseanmälan om ni önskar besök eller hälsning av någon av våra samordnare, missionsambassadörer eller missionärer.

Vi återkommer så snart vi kan!
Gerard Willemsen,
chef internationella enheten

Vi vill bära budskapet

Vi vill bära ut evangeliets budskap i ord och handling. Uppdraget förenar oss med andra kyrkor i världen. Detta blir verklighet genom att vi bland annat sänder ut missionärer. Just nu har vi flera missionärer ute i våra samarbetskyrkor.

På bilden ser du våra nya missionärer. Gunilla och Veasna Bun som arbetar i Thailand samt Tilda Jönsson som arbetar i Demokratiska republiken Kongo (Kongo Kinshasa)

Affischer Internationella insamlingen 2020

Material till församlingarna

Här finns material att använda till insamlingen. Här kommer det att finnas affischer, kampanjbilder och bilder till skärmar.

Har ni specifika önskemål om material?
Hör av er till Lina Bronson: lina.bronson@equmeniakyrkan.se

Se jag vill bära

Psalmsången nummer 89

Ye mambu maku mu zingu kiami 
O mana vewa bankaka mpe 
Ye mambu maku mu zingu kiami 
Yatoma mwangisa

”Se, jag vill bära ditt budskap, Herre” är en av våra mest älskade psalmsånger. Sången skrevs år 1970 av Hilaire Nkounkou i Kongo Brazzaville. Nkounkou var rektor på vår samarbetskyrkas teologiska seminarium. Sången översattes till svenska av Olle Berglund 1974.

Din gåva gör skillnad

Märk betalningen med ”internationella”.

Swish: 900 32 86
Bankgiro: 900-3286