Till jordens yttersta gräns
till-jordens-yttersta-grans

1 advent – 31 januari 2021

Till jordens yttersta gräns. Så långt är vi som kyrka kallade att förkunna evangeliet. Både i handling och i ord.

Den gränsen kan gå hos urfolken i norra Ryssland, vid byar i Thailands regnskogar, vid en skola högt upp i Anderna eller precis där du befinner dig. Till jordens yttersta gräns förkunnar vi ett evangelium som befriar, räddar och upprättar tillsammans med våra samarbetskyrkor. Det är vad vår internationella mission handlar om.

Våra missionärer är med i detta spännande arbete.
Det kan du också vara!

I flera länder är våra missionärer inblandade i arbetet och det kan också vara med. Bland annat genom att ge till vår internationella insamling. Varje bidrag är viktigt! Så att vi kan fortsätta ge människor möjligheter att skapa sig en framtid och sprida hoppets evangelium.

Ditt bidrag gör skillnad, varje gåva spelar roll. Tack för det!
Tillsammans kan vi sprida hopp och evangelium i världen. Till jordens yttersta gräns.

Ge en gåva

Swish: 900 32 86
Bankgiro: 900-3286
Märk ”Internationellt”

Internationella-Insamlingen-screen-mockup

Material till församlingens insamling

På materialsidan hittar du sådant som är till stöd för ert insamlingsarbete i församlingen. Du hittar allt från affischer och flyers till bilder till skärmar och sociala medier.

Media

Equmeniakyrkans församlingar jobbar tillsammans för mission både på hemmaplan och ute i världen. Här hittar du ett axplock av allt det arbete som görs internationellt.

Intresseanmälan

Boka ett besök till församlingens
internationella missionsgudstjänst

I dessa tider firar vi gudstjänst och samlas i kyrkan på olika sätt efter myndigheternas rekommendationer. Vi vill ändå erbjuda er församlingar ett besök eller hälsning, så långt det går, under insamlingsperioden men även andra tider under året.

I formuläret nedan kan ni i församlingarna enkelt anmäla ert intresse för att boka besök från internationella enheten i Equmeniakyrkan. Just nu pågår ett arbete med att utbilda missionsambassadörer som kommer vara en extra resurs för församlingarna. Skicka en intresseanmälan om ni önskar besök eller hälsning av någon av våra samordnare, missionsambassadörer eller missionärer i er församling.

Vi återkommer så snart vi kan!
Gerard Willemsen,
internationell chef

Jungel med dimma

60 personliga berättelser

Vi har samlat 60 personliga berättelser om internationell mission. Välkommen att ta del av många spännande, intressanta och viktiga berättelser om vad internationell mission kan betyda för oss.

Podd om internationell mission

Equmeniakyrkans podd om internationell mission.
Här, där och ända till jordens yttersta gräns.