ne-insamling-omslagsbild

Bön och insamlingsdag för det nationella arbetet

21 april

Ge en gåva - logobricka

Ge en gåva till nationella insamlingen

Tack för att du är med och stödjer insamlingen. Din gåva gör skillnad!
Swish: 900 32 86
Bankgiro: 900-3286

Fler sätt att ge

Vi är övertygade om att hoppet är en enande kraft i Equmeniakyrkan och att vi kan göra skillnad när vi gör något tillsammans. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. Din gåva är avgörande för att vi ska kunna fortsätta utveckla vårt arbete och sprida budskapet om hur tron på Jesus kan förvandla liv.

Vid årets nationella insamling fokuserar vi på att lyfta temat för det bibel år vi är inne i, då vi tillsammans läser Efesierbrevet med rubriken ”Se vilket hopp”.

Vi har samlat och tagit fram material både för församlingen och för dig som medlem, allt ifrån bibelläsningsplan till spellistor, andaktsbok och bibelstudier. Vi vill inspirera och utmana människor i alla åldrar till att utforska och fördjupa sin relation med Jesus genom Bibeln.

Tack för att du är med och sprider hopp! Tillsammans fortsätter vi vår resa att dela tron och arbetar för växande, levande församlingar. Tack för din gåva & förbön – den gör skillnad!

Insamlingsfilm

Ladda ner filmen under ”material till församlingar” och visa den gärna i er gudstjänst som kollekttal i samband med insamlingen.

Vad används pengarna till?

Det nationella arbetet inkluderar församlingsutveckling, utbildning, musik, migrationsarbete, evangelisation, barn och familj, församlingsgrundande och så mycket mer.

Ta del av bibel årets material

Tillsammans läser vi Efesierbrevet

Vi har samlat material både för församlingen och för dig som medlem, allt ifrån bibelläsningsplan till spellistor, andaktsbok, predikoserie och bibelstudier.

Material till församlingen

Här finns material som ni i församlingen kan använda inför bön- och insamlingsdagen.

Saknar du något som skulle vara till hjälp för er i församlingen i samband med insamlingen, eller om du har problem att ladda ner filerna, så hör av dig till Emilia: emilia.benkel@equmeniakyrkan.se