Brudbukett med vigselringar

Högtids- och minnesgåva

Låt din gåva komma många till del. Med en gåva stöder du Equmeniakyrkans arbete i Sverige och världen för evangelisation, församlingsutveckling, samhällsbyggande samt fred och försoning.

Minnesgåva

Hedra minnet av någon nära genom att sända en minnesgåva. När du ger en minnesgåva till Equmeniakyrkan så skickar vi ut ett vackert minnesblad till den mottagare du anger. Märk betalningen med Minnesgåva + den avlidnes namn + begravningsdatum + vart minnesbladet skall skickas. Kompletterande uppgifter som inte får plats i betalningen kan du skicka i ett mail till inger.agren@equmeniakyrkan.se.

Högtidsgåva

Uppvakta en vän som fyller år, ska gifta sig, ska döpas eller konfirmeras. Eller ge en julgåva. Ett trevligt sätt att visa att du tänker på en vän är att sända en högtidsgåva. När du har gett din högtidsgåva/julgåva så kan du själv skriva ut ett gåvokort från denna sida.

Önskar du hjälp och vill att vi skickar ut ett vackert gåvoblad till din vän, så behöver du ange detta vid inbetalning. Skriv mottagarens namn och adress och vilken typ av högtid som gåvan gäller. Skriv också när kortet senast måste vara hos mottagaren.

Vart skickar jag pengarna?

Sätt in pengarna via bankgiro. Använd meddelanderutan för information.

Bankgiro: 900-3286

Tack för din gåva!

Kontaktperson

Inger Ågren

Inger Ågren

Insamlingshandläggare

08-580 031 12

inger.agren@equmeniakyrkan.se