Brudbukett med vigselringar

Högtids- och minnesgåva

Låt din gåva komma många till del. Stöd Equmeniakyrkans gemensamma arbete i Sverige och världen för evangelisation, församlingsutveckling, samhällsbyggande och fred och försoning.

Minnesgåva

Vill du hedra minnet av en bortgången? Ett fint sätt att visa att du bryr dig är att sända en minnesgåva som gläder fler. När du ger en minnesgåva till Equmeniakyrkan så skickar vi ut ett vackert minnesblad till den mottagare du anger. Märk betalningen Minnesgåva + den avlidnes namn + begravningsdatum + vart minnesbladet skall skickas. Kompletterande uppgifter som inte får plats i betalningen kan skickas per mail till inger.agren@equmeniakyrkan.se.

Högtidsgåva

Vill du uppvakta någon som fyller år, ska gifta sig, döpas eller konfirmeras? Eller vill du kanske ge en julklapp/julgåva? Ett trevligt sätt att visa att du tänker på en vän är att sända en gåva som glädjer flera. När du skickar en högtidsgåva/julgåva skickar vi ut ett vackert gåvoblad till den mottagare du anger. Ange både ditt eget namn och en adress dit vi kan skicka bladet som bekräftelse av din gåva. Skriv också när kortet senast måste vara hos mottagaren.

Du kan också själv skriva ut ett gåvokort från denna sida. (Skriv isåfall på inbetalningen att du själv skrivit ut gåvokortet så vi inte skickar dubbelt.)

Vart skickar jag pengarna?

Sätt in pengarna via bankgiro. Använd meddelanderutan för information.

Bankgiro: 900-3286

Tack för din gåva!

Kontaktperson

Inger Ågren

Inger Ågren

Insamlingshandläggare

08-580 031 12

inger.agren@equmeniakyrkan.se