kyrkokonferensen 2023 omslagsbild

Kyrkokonferens -23

Anmälan

Välkommen att vara med på kyrkokonferensen

Anmälningsformuläret nedan gäller för alla deltagare, vare sig du är ombud eller vill komma som deltagare och vara med på det övriga programmet.

Under konferensdagarna serveras fika, luncher och middagar – till detta behöver du föranmäla dig. Fram till och med 6 augusti är det möjligt att föranmäla eller avboka.

Den lokala arbetsgruppen i Helsingborg har ordnat med ett förmånligt busskort för att ta sig fram med Skånetrafiken fredag-söndag. Du beställer kortet genom att klicka i rutan i anmälan.

Kyrkokonferensen är för alla åldrar och anmälan för Barn och tonår sker på samma sätt som för vuxna. Men det finns några fler val för barn och unga.

Ombud 

Är du ombud för din församling anmäler du dig nedan. Men din ordförande eller annan behörig i församlingen ska skicka in en fullmakt som ger dig rätt att rösta i förhandlingarna.

Förhandlingarna pågår 3-5 september digitalt i VoteIT och återupptas sedan i plenum i Helsingborg 8-10 september. För att det ska bli ordning och reda behöver du markera i anmälan när du är ombud.

Allt som rör förhandlingarna hittar du här på hemsidan och i de e-postutskick vi gör till anmälda ombud.

Fullmakt för ombud

Församlingens ordförande eller annan behörig ska fylla i en ombudsfullmakt som ger rösträtt till ombuden under förhandlingarna. Denna skrivs under med bankid.

Välkommen!

Anmälningsformulär