Kyrko toppbild 2022

Kyrkokonferens -22

Anmälan

Välkommen att vara med på kyrkokonferensen

Anmälan av ombud och deltagare kan ske fram till dagen innan konferensen startar. Förbokning av måltider måste göras senast 17 juli.

Ombud anmäls av församlingens ordförande eller annan behörig. Ombud får behörighet att vara med i förhandlingarna i VoteIT och på plats i Vårgårda.

Deltagare på plats i Vårgårda kan ta del av konferensens innehåll som seminarier med mera. Registrera dina kontaktuppgifter och förboka måltider och fika. Du kan vara deltagare på konferensen oavsett om du är ombud eller inte.

Deltagare Barnkonferensen anmäls också som ”deltagare” genom att fylla i kontaktuppgifter, beställa eventuell mat och så vidare. Mer information om Barnkonferensen kommer.

VoteIT är öppet för alla och även du som inte är ombud från en församling kan följa förhandlingarna. Det gör du genom att själv registrera ett konto och logga in. (Instruktioner för det finns snart här på webbsidan.)

För att vara med på konferensens gudstjänster behövs ingen anmälan.

Välkommen!

Viktig info till Ombud!
För dig som är ombud behöver alltså två anmälningar göras. Församlingens ordförande eller annan behörig anmäler dig som ombud. Och du behöver även själv registrera dig som deltagare på plats i Vårgårda.

kyrko ikon ombud

Jag vill anmäla ombud

Ombuden utses av församlingen och anmäls av ordförande eller annan behörig.

Kyrko22 deltagare ikon

Jag är deltagare i Vårgårda

Registrera dig som deltagare på konferensen för namnbricka, måltider, fika, seminarier med mera. Du är välkommen som deltagare oavsett om du är ombud eller inte.