Detta händer i Svallidens Missionskyrka

Gudstjänster

Gudstjänsten är en central del av församlingens liv. Här möts vi med våra liv, precis som de ser ut. Tillsammans får vi hämta näring från Bibelns ord, sång, predikan och böner för vårt dagliga liv. Vanligtvis möts vi till gudstjänst klockan 10.00 på söndagar. Herrens heliga måltid, som är tillgängligt för alla, firar vi ungefär en gång per månad.

Bön

Bönesamlingar äger jämna veckor klockan 14:00. I den lilla gruppen delas förtroenden och vi ber för våra enskilda liv och församlingens arbete. Läs mer.

Scout

Scouterna träffas på måndagar 18.00-19.15. Vi lär oss grunderna i scouting, träffar nya kompisar och har roligt tillsammans. Mer om scouting hittar du här!

Tonår

Tonår är för dig mellan 13-25 år. Vi träffas på fredagar 19.00-22.00 i Allianskyrkan på Norra vägen 45. Vi spelar pingis, innebandy, tittar på film, har bibelstudier, fikar och mycket annat. Mer om tonår hittar du här!

Kontaktperson: Philip Ekeräng

Sångarna

Vi sjunger kända sånger från den andliga svenska sångskatten. Sjunger du? Spelar du gitarr eller något annat instrument? Välkommen med! Här finns sann sång- och musikglädje. Tidigare körvana är inget krav. Vi medverkan vid olika gudstjänster och samlas för att öva tillsammans inför dessa tillfällen.

Kontaktperson: Gunilla Niinisaari.

Dagledigträffar

Intressanta föredrag, god gemenskap, lotterier, hembakat fikabröd och kaffe samt andakt. Samlingen äger rum ungefär en gång per månad.

Kontaktperson: Magnus Spång.

Trivseltisdag

Symöten

Vi möts varannan tisdag klockan 14.00. Det blir något enkelt program, servering och andakt. En del har med sig ett handarbete.

Kontaktperson: Magnus Spång.

Ekumenisk bön

En gång per månad arrangeras ekumenisk bön, via Oskarshamns kristna råd, där vi är utgör en del. Höstterminen 2022 är samlingarna den första tisdagen i månaden klockan 19:00 i Pingstkyrkan.

Själavård

Känner du behov av enskilt samtal med någon du kan lita på? I vetskap om att det som sägs inte förs vidare. Till den lokala pastorn kan du vända dig med förtroende, fullständig tystnadsplikt tillämpas.

Tel 070 – 243 23 25.

Internationella gruppen

Är du intresserad av internationella frågor? Vill du veta mer om tredje världen och våra systerkyrkor? Välkommen med! Var fjärde fredag har vi så kallade Kongo-träffar. Läs mer här. Dessutom träffas Magnus Spång, Linnéa Jonasson och Enar Ankarberg då och då för att planera internationella projekt och satsningar i församlingens regi.

Bibelstudium och Bokcirkel

På onsdagskvällar har vi antingen en Bibelstudiegrupp eller en bokcirkelgrupp.

Gospelkören GLÖD

Övar vissa söndagar 16.00-17.15

Svenska och engelska gospels varvas. Ingen körvana krävs. Alla hälsas välkomna. Körledare Jennie Ekeräng. Kören medverkar vid gudstjänster och konserter.