Er nya pastor

Hej!

Det är jag som har glädjen och förmånen att vara ny pastor sedan 1 september för Equmeniakyrkan Gräfsnäs Sollebrunn och Equmeniakyrkan Magra! Jag har redan hunnit träffa flera av er medlemmar och ser fram emot att efter hand få lära känna er allt bättre. Som flera av er har hört vid det här laget har jag fram tills nu varit anställd på halvtid i Equmeniakyrkan Sjövik sedan januari 2019, samtidigt som jag hade ett annat halvtidsjobb. Parallellt med detta har jag de senaste fem åren läst pastorsutbildningen vid EHS i Bromma och ordinerades i samband med kyrkokonferensen för några veckor sedan.

Eftersom jag haft kvar min halvtid i Sjövik under september månad har jag dito månad endast jobbat halvtid och har haft fokus på att sätta mig in i allt nytt samt att delta i planering inför konfa-undervisningen som drar igång nu i oktober.

Jag är uppvuxen i Göteborg men har bott och arbetat i och runt Essunga/Vårgårda/Alingsås sedan många år. Jag har två barn som flyttat hemifrån, och jag bor numera i Sjövik tillsammans med min man, Lars-Åke. Jag tycker mycket om musik och att röra mig i naturen, tittar gärna på film och hittas ofta försjunken i en bok.

Detta var några korta rader om mig. Jag hoppas att vi kommer att ses
inom kort!

Med en önskan om Guds frid!
Pia Eriksson