Välkommen till nya hemsidan!

Som du kanske ser har Equmeniakyrkan Tumbas hemsida fått ett nytt utseende. Hoppas du ska hitta det du söker och att den nya sidan gör att du kommer tillbaka många gånger!

För Equmeniakyrkans församling i Tumba är detta en ny hemsida. Det är som ta på sig nya kläder och titta sig i spegeln och konstatera att – det ser fint ut. De passar bra, sitter fint och ger just det där uttrycket som stämmer med kroppen.

Frågan är vad som finns innanför kläderna, bakom bilderna och orden, under alla lager av texter och vackra formuleringar. Församlingen är först och främst en del av Guds kyrka i Botkyrka kommun. Historien, sammanhanget och verksamheterna finns där, men församlingen, kroppen är framför allt Kristi kropp just här och just nu.

Du får gärna läsa om församlingens historia, ta del av verksamheter och titta på bilder. Men välkommen att ta del av det som finns bakom. I Markusevangeliets kapitel 5 smyger sig en kvinna upp bakom Jesus för att röra vid honom. Hon tänker att om hon bara får röra kläderna ska hon
bli frisk och hel som människa. För henne räckte det med att nudda vid hans kläder.

När du tittat färdigt på församlingens nya kläder på denna sida, välkommen att höra av dig. Skicka mejl, titta på en gudstjänst eller ännu hellre – gör ett besök. Det finns plats för dig också.