Vandringsgudstjänst runt Sågtjärn fr om 5/6 – 31/7

Välkommen att vara med på en vandringsgudstjänst runt Sågtjärn. Kanske du inte riktigt vet vad en vandringsgudstjänst är. Jag ska försöka att förklara. Ja, det är egentligen inte något konstigt eller annorlunda än en vanlig gudstjänst i kyrkan. Jo lite annorlunda är det. För i kyrkan sitter vi som oftast i en bänk hela gudstjänsten men på en vandringsgudstjänst så ska vi gå och fira gudstjänst samtidigt.

Gudstjänsten börjar vid parkeringen vid Sågtjärns badplats och går runt Sågtjärn och avslutas vid grillen vid Sågtjärns badplats. Under vandringen vill det finnas tolv affischer med text som får oss igång med tankar och bön. Ja, det blir sång med om du vill. Det kan vara bra att ha med sig mobilen med möjlighet för Spotify eller youtube, men det är absolut inte nödvändigt. 

Vi börjar vår vandringsgudstjänst med gemensam start från badplatsen söndag 5 juni kl 17:00. Då kan man gå vandringsgudstjänsten som är ungefär 5 km och när man kommer tillbaka så har vi grillen varm för att eventuellt grilla medbragt fika för kyrkfika är sista post i gudstjänsten. Hoppas att kunda koka kaffe på grillen så ta med kopp! 

Om du tycker det blir för långt att gå vill det vara någon vid grillen hele kvällen 5/6 och du får jättegärna komma och dela gemenskapen. 

Vi tänker att denna leden ska stå framme båda juni och juli under förutsättning att den får stå i fred. 

Ser fram till att mötas vid grillen!

Pastor Åge

Med vänlig hälsning
Åge Eriksen Pastor
Tlf. (+46) 072 244 46 71

(+47) 978 16 447