Equmeniakyrkan Dals-Ed

Kvinnofrukost med Carin Åkesson

Sånger på insidan! om sångens kraft bland frihetsberövade kvinnor Carin Åkesson, körpedagog, musiker och sångare,  tidigare musiker i Betlehemskyrkan i Göteborg.  Sedan 7 år driver hon ett unikt körprojekt på Sagsjöns  kvinnoanstalt i Lindome, Göteborg. I programmet varvas sång och musik med berättelser ur de intagna  kvinnornas värld och perspektiv; om trasighet och skam,  men också...

Equmeniakyrkan Dals-Ed

11-kaffe med dopp för alla åldrar

  Det luktar kaffe redan i trappan och det hörs småprat uppe i foajén. (Vuxna betalar 20:- och barn får fika gratis.) Alla åldrar kan känna sig välkomna!

Equmeniakyrkan Dals-Ed

Himlaskoj för barn 4 – 8 år

Det här blir precis som namnet säger: Himlaskoj Vi börjar med fika kl 11.15 tillsammans med föräldrar och alla andra, som vill ha fika. Barn gratis och vuxna får betala 20:-/pers. Ca 11.45 går barnen ner i källaren. Du som är lite äldre får gärna följa med och hjälpa dom som är mindre ...

knäppta händer

Equmeniakyrkan Dals-Ed

Drop-in-bön mellan 18:00 – 19:00

Du kommer när du vill och går när du inte har tid att stanna kvar längre. Någon finns där för att be tillsammans med dej eller för dej om du vill detta. Möjligheten att få samtala med någon finns också naturligtvis. Välkommen in!

Equmeniakyrkan Dals-Ed

Måndagsklubben träffas idag vid Equmeniakyrkan kl 16.00 för badresa, för dej som går i årskurs 3 – 6

OBS: Ta med badkläder Välkomna till ett samarbete mellan Equmeniakyrkan och Pingstkyrkan.   Vi kommer att vara utomhus mycket, så ta på dej kläder för detta. Välkomna nya och gamla Måndagsklubbare! Vid frågor ring Jim Mattsson 070-964 04 98 eller Mia Åkerlund 072-840 02 44 eller kontakta oss på messengergruppen "Måndagsklubben".  

Equmeniakyrkan Dals-Ed

Måndagskören: För dej som vill sjunga

  Så påverkas du av att sjunga med andra Musik i social form ger en känsla av samhörighet och gemenskap. Pulsen stiger och andningen blir långsam och regelbunden vid långa fraser. Hjärt- och lungfunktionen förbättras också. Halten av ”lugn-och-ro”-hormonet oxytocin stiger. Välkommen du också!

Equmeniakyrkan Dals-Ed

Språkcafé med andakt

I samarbete med Dals-Eds kommun hälsar vi alla, som behöver träna på svenska och svenskar som vill hjälpa till med detta, eller kanske bara komma in och ta en fika. Välkomna till Equmeniakyrkan på onsdagar!  

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!